پیراشکی گوشت
دوشنبه 20 آبان 1392 1:11 PM
مواد اولیه:
پودر خمیر پیتزا هانیکو
گوشت چرخ کرده
پیاز
فلفل دلمه ای
تخم مرغ اب پز
سیب زمینی پخته شده
پودر سیر فراوون...کاری ...فلفل قرمز و سیاه..نمک..آویشن...رب گوجه فرنگی
طرز تهیه :
پودر خمیر و با یه لیوان اب و یک چهارم لیوان روغن مایع مخلوط کردم تا یه خمیر یه دستی شد..
بعدش گذاشتم یه ساعت یه جای گرم موند و حجمش دوبرابر شد..
خمیرش بسیار بسیار مناسب هست برای تهیه پیتزا و اینجور غذاها.خیلی خوش پخت و سبک هست..طعمشم خوبه
گوشت رو هم با پیاز و فلفل تفت دادم..ادویه ها رو هم اضافه کردم سیب زمینی پخته شده رو هم نگینی خرد کردم به علاوه تخم مرغ خرد شده اونم نگینی
خمیرم که ور اومد به اصطلاح ازین موادم توشو پر کردم و روش تخم مرغ زده شده زدم..
یه مقدار از خمیر رو هم تو ظرف پهن کردم مدل پیتزا..رو موادم یکم پنیر ریختم..
دمای فرم هم 160 درجه بود..حدود 40 دقیقه هم زمان برد..