0

هفته دهم:----o-( ذوالکفــــــل " امر به معروف و نهی از منکر")-o---

YaSiN313
YaSiN313
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 126

پاسخ به: هفته دهم:----o-( ذوالکفــــــل " امر به معروف و نهی از منکر")-o---
جمعه 24 آبان 1392  8:09 AM

بسم الله الرحمن الرحیم

عرض یک نکته:

گاهی حتی نیاز به تذکر لسانی هم نیست بلکه اگر شما در مکانی با تیت "امر به معروف و نهی از منکر" حضور داشته باشید، میتونه تأثیر خاص خودشو داشته باشه.

البته اینم ذکاوت خاص خودشو میخاد. wink

به خاطره زیر که در همین رابطه ـَس، توجه کنید:

نذار توپ به مهاجمشون برسه!

طبقه سوم یکی از دانشکده های دانشگاهمون معروف هستش به پاتوق، البته پاتوقی برای دختر خانم ها و آقا پسرهایی که هر روز از هم جزوه میگیرن و فرآیند گرفتن جزوه هم 20 دقیقه ای طول میکشه!
چند وقت پیش که رفتم دانشگاهمون با دو سه تا از دوستان کار داشتم و میخواستم صحبت کنم! محل صحبتمون رو گذاشتیم همون پاتوق! و شروع کردیم قدم زدن. هر از چند گاهی یه نیم نگاه به آقا پسرهای جزوه گیرنده میکردیم! و هر وقت از کنارشون رد میشدیم بحث های دینی میکردیم! بعدش رفتیم بین دو گروه از این عزیزان نشستیم! سریعا یکیشون فرمود که بلند شید برید یه جا دیگه بشینید!! (لیسلطن علیکم شرارکم!!) بنده هم با یک لبخند نمکی عرض کردم ما که راحتیم، شما ناراحتید؟؟ این برادرمون هم فرمودند؛ باشه بشینید! (یه پله کوتاه اومد!)

منظور:
حاج اقای دهقانی (حفظه الله) معتقدند که صرفاٌ با حضور (یه مرحله قبل تذکر) 60% گناه ریزش میکنه!!
لطفا در اماکن خاص(!!) غائب نباشیم!! فضای گناه رو از بین ببریم!! مثل فوتبالی ها که میگن نذار توپ به مهاجم (تیم حریف) برسه!

تشکرات از این پست
hoseinh1990 omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها