چیکن آنچیلادا1 ( مکزیکی )
شنبه 11 آبان 1392 11:23 AM
دستور ساده دیگری از چیکن آنچیلادا … فوق العادست!!!
مواد لازم:
برای تهیه چیکن آنچیلادا 1، ابتدا فر را روی دمای 375 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
در یک قابلمه مرغ را با کمی آب روی حرارت متوسط قرار دهید تا مرغ بپزد. سپس مرغ پخته شده را تکه تکه کنید و دوباره به قابلمه برگردانید.
پیاز، جعفری، خامه ترش و 1 پیمانه پنیر چدار، پونه وفلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که پنیر چدار آب شود.
سس گوجه فرنگی، نمک، آب، پودر چیلی (تند)، فلفل دلمه ای و سیر را نیز اضافه کنید.
مقداری از مواد را در هر نان ترتیلا بریزید و نان ها را بپیچید و در سینی مخصوص فر قرار دهید.
6
روی آن ها را با سس تاکو و 3/4 پیمانه پنیر چدار بپوشانید. چیکن آنچیلادا را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید. قبل از سرو 10 دقیقه اجازه دهید تا در فر بماند و کمی سرد شود.