ته چین بادمجان
جمعه 10 آبان 1392 3:38 PM
غذایی لذیذ و زیبا البته کمی زمانگیر!!
مواد لازم:
1
برای تهیه ته چين بادمجان، ابتدا در یک قابلمه، تکه هاي مرغ را که بهتر است سينه يا فيله باشند را با پیاز روی حرارت بگذارید تا بپزند.
2
بادمجان ها را به صورت حلقه اي برش داده و سرخ کنيد.
3
درون قابلمه اي گود و مناسب آب را جوش آورده و برنج را که از 4-3 ساعت پيش خيس کرده ايم به آن اضافه کنيد. چند لحظه صبر کنيد تا آب برنج بجوشد. کمی روغن مايع و به آن اضافه مي کنيم تا برنج بپزد و سپس آن را آبکشی کنید.
4
ظرفي را که مي خواهيد برنج را در آن دم کنيم انتخاب کرده، کف آن کمي روغن مايع بریزید، ماست را با زعفران مخلوط کرده و سپس برنج را به آن اضافه نموده و خوب مخلوط کنید.
5
نيمي از مخلوط ماست و برنج را کف قابلمه پهن کرده و صاف کنيد، تکه هاي مرغ را همراه بادمجان ها به طور منظم، يک لايه بادمجان و يک لايه مرغ روي برنج بچينيد و بقيه برنج را روي سطح مواد پخش کرده و صاف کنيد. درب تابه را ببندید.
6
وقت یخار داد، حرارت را کم کنید و کمی روغن روي برنج بريزيد.
7
پس از اين که ته چين دم کشيد، آن را داخل ظرف مناسب بر گردانيد و روي آن را با زرشک، پسته و کمی برنج زعفرانی تزئين کنيد.