کوفته تهرونی
دوشنبه 6 آبان 1392 12:57 PM
کوفته ای خوشمزه و بسیار لذیذ با عطر و بوی سبزی های تازه …
مواد لازم :
برای تهیه کوفته تهرونی، ابتدا برنج را حدود 4 ساعت قبل در آب بخیسانید.
در یک کاسه، گوشت چرخ شده را به همراه پیاز ریز رنده شده، آرد نخودچی، تخم مرغ، سبزی معطر و نمک و فلفل خوب مخلوط کنید.
در یک قابلمه، بر روی حرارت، آلو را همراه با پیاز داغ و رب گوجه فرنگی کمی تفت دهید و زردچوبه، نمک و فلفل اضافه نمایید.
آب را اضافه نموده و بگذارید تا آب به جوش آید.
از مخلوط گوشت، به اندازه گردو برداشته و در دست به صورت گلوله هایی درآورید و در مایع آماده شده با فاصله در قابلمه قرار دهید.
6
حرارت را کم کنید تا کوفته ها به آرامی بپزند و له نشوند.
در صورت تمایل، در آب کوفته ها، سیب زمینی خرد شده بریزید.
8
کوفته ها را از قابلمه خارج نموده و سرو کنید.