0

کوفته تهرونی

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

کوفته تهرونی
دوشنبه 6 آبان 1392  12:57 PM

کوفته ای خوشمزه و بسیار لذیذ با عطر و بوی سبزی های تازه …

مواد لازم :

گوشت چرخ شده
200 گرم
(400 کالری)
 
برنج
3 قاشق غذاخوری
(80 کالری)
 
آلو خورشی (بخارا)
20 عدد
(120 کالری)
 
تخم مرغ
1 عدد
(70 کالری)
 
 
پیاز متوسط
1 عدد
(8 کالری)
 
پیاز سرخ شده
1 قاشق غذاخوری
(50 کالری)
 
آرد نخودچی
1 قاسق غذاخوری
(15 کالری)
 
سبزی معطر
1 قاشق غذاخوری
(0 کالری)
 
روغن
2 قاشق غذاخوری
(240 کالری)
 
آب
4 لیوان
(0 کالری)
 
رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری
(13 کالری)
 
نمک، فلفل و زردچوبه
به میزان لازم
(0 کالری)
 
سیب زمینی (در صورت تمایل)
1 عدد
(80 کالری)
 
طرز تهیه :
 
1

برای تهیه کوفته تهرونی، ابتدا برنج را حدود 4 ساعت قبل در آب بخیسانید.

2

در یک کاسه، گوشت چرخ شده را به همراه پیاز ریز رنده شده، آرد نخودچی، تخم مرغ، سبزی معطر و نمک و فلفل خوب مخلوط کنید.

3

در یک قابلمه، بر روی حرارت، آلو را همراه با پیاز داغ و رب گوجه فرنگی کمی تفت دهید و زردچوبه، نمک و فلفل اضافه نمایید.

4

آب را اضافه نموده و بگذارید تا آب به جوش آید.

5

از مخلوط گوشت، به اندازه گردو برداشته و در دست به صورت گلوله هایی درآورید و در مایع آماده شده با فاصله در قابلمه قرار دهید.

6

حرارت را کم کنید تا کوفته ها به آرامی بپزند و له نشوند.

7

در صورت تمایل، در آب کوفته ها، سیب زمینی خرد شده بریزید.

8

کوفته ها را از قابلمه خارج نموده و سرو کنید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها