پاسخ به:----o-( ذوالکفــــــل " اخلاص در عمل ")-o---
چهارشنبه 8 آبان 1392 2:26 PM
سلام وتشکر از فعالیتتون .بنده این موضوع رو قبو ل ندارم .اصلا صحیحکه موضوع اخلاص آدما مطرح بشه پس اخلاص نیست .دیگه اینکه شما ائمه خصوصا آقا امام زمان روبه عنوان قسم مطرح کردید.کمتر انسانی میتونه قسم بخوره دیگه هرگز گناهی رو نکنه .خدا بخشنده است بله ولیاین قسم به ائمه نوعی توهین ویا به سخره گرفتن آنهاست .انسان نیت ترک گناه میکنه تلاش هم میکنه در ترکش .اما وقتی قسم خورد یعنی باید پابند ومستحکم پاش وایسته.حتی در روایات گفته شده به قران خدا و.. حتی اگر حق است بهتر است قسم یاد نشه . باز خود دانید .اجرکم عند الله .
با عرض سلام خدمت راسخونی عزیز
از کاربر YaSiN313 تشکر می کنیم که با صراحت توضیح دادن و منم یکم کامل میکنم حرف های ایشون رو
اگه متن تعهد نامه رو خونده باشید هرگز به کسی قسم خورده نشده و در متن اومده که با خودمون عهد می بندیم نه اینکه نذر کنیم یا قسم بخوریم به قران و خدا و ...
این حرکت هم نوعی انگیزه هستش که یادمون بیاد امام زمان (عج) با گناهان ما خون گریه میکنه و ما هم برای شادی دل آقا با قدرت بیشتری کنترل نفس خودمون رو بدست بگیریم و از گناه دروی کنیم یا کار خوب رو بهتر از قبل انجام بدیم
اما در مورد موضوع که گفتید اخلاص این نیست که هیچکس نفهمه میشه کاری رو انجام داد که همه بفهمن ولی اخلاص داشته باشه
نماز خوندن تو مسجد ثوابش بیشتره آیا این دلیل میشه که بنده ها برای بقیه نماز می خونن و اخلاص ندارن ؟
تو تظاهرات شرکت میکنن این دلیل این هستش که اخلاص ندارن
مسئولین سایت یه سایت فرهنگی زدن واسه ترویج دین اسلام پس باید بگیم اخلاص ندارن چون همه این سایت رو میبینن؟
اخلاص فقط به پنهونی بودن کار نیست که هر کسی پنهانی کار خوبی رو انجام داد حتما و صددرصد اخلاص داشته
حتی برای شب قدر هم سفارش شده در مسجد شب زنده داری کنن با اینکه عمل مستحبی هستش
و ...
یه نکته دیگه هم گفتید که چون به تعهد خودمون ممکنه عمل نکنیم پس نباید تعهد ببنیدم پس من میتونم بگم چون ممکنه قران رو اشتباه بخونم دیگه قران نمیخونم چون اگه یه کلمه رو اشتباه بخونم معنی عوض میشه پس نمیخونم که مشکلی پیش نیاد
این که من میام جلوی بقیه تعهد میدم به کاری یعنی اول از خودم شروع کردم و بعد هم با این عملم امر به معروف و نهی از منکر میکنم و بقیه رو هم تشویق می کنیم به اینکار و یاد آوری میکنیم که امام زمانمون غایب هستن و باید با اعمالمون تلاش کنیم برای تعجیل در فرج
باز هم ممنون از اینکه انتقاد کردید و خوشحال میشیم اگه با حضورتون و پیشنهادات و انتقاداتتون کمک کنید به ما برای شادی دل آقا امام زمان (عج)
گـر تو خواهی که بیابی زجهان راه نجات
بر محمّد تو بگو از دل و جان صلوات.