ماشروم برگر
چهارشنبه 1 آبان 1392 7:33 AM
یک ساندویج برگر با قارچ های گریل شده لذیذ و پنیر پرولون…
مواد لازم :
برای تهیه ماشروم برگر، ابتدا در یک کاسه، روغن زیتون، سرکه بالزامیک، پودر سیر، ریحان، پونه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
در یک تابه، قارج ها را بریزید و مخلوط بالا را به قارچ اضافه کنید. 15 دقیقه منتظر بمانید تا قارج ها مزه دار شوند.
گریل را روی درجه متوسط تنظیم کنید.
قارچ ها را به مدت 5-8 دقیقه برای هر طرف در گریل قرار دهید تا ترد شوند.
متناوبا در حین گریل از مواد بر روی قارچ ها بریزید.
برگر (همبرگر مایکروفری یا همبرگر خانگی) را تهیه کنید و در داخل نان ساندویچی قرار دهید.