خورش کدو مسما
چهارشنبه 1 آبان 1392 7:11 AM
یک غذای بسیار لذیذ و متنوع خصوصا برای کسانی که تمایل دارند از گوشت و مرغ استفاده نکنند و یا رژیم های گیاهخواری دارند.
مواد لازم :
1
برای تهیه خورش کدو مسما، ابتدا در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون را حرارت دهید و پیاز را اضافه کنید و به مدت چند دقیقه تفت دهید تا سرخ شود.
2
پودر دارچین و فلفل قرمز را اضافه نموده و به مدت 2 دقیقه دیگر در روغن تفت دهید.
3
مخلوط سیر و زیره سبز را اضافه نموده و سرخ کردن را به مدت 2 دقیقه ادامه دهید.
4
آبلیمو و گوجه فرنگی را اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید تا خورش طعم دلپذیری داشته باشد.
5
کدو، لوبیا و آب را به خورش اضافه نموده و کمی نمک و فلفل برای طعم دار نمودن غذا اضافه کنید.
6
اجازه دهید خورش بجوش بیاید (به مدت 1 ساعت ) و یا تا زمانی که کدو ها کاملا نرم و پخته شوند. در صورت لزوم آب بیشتری اضافه کنید.
7
زمانی که خورش از غلظت مورد نظر برخوردار شد، موقع سرو آن فرا رسیده است.
8
در صورت تمایل می توانید این خورش را با برنج و یا یک تکه از نان پیتا میل کنید.