عنايتي:شايدهزينه کل تيم صبا2ميلياردهم نشود
سه شنبه 7 آبان 1392 1:10 PM
عنايتي:شايدهزينه کل تيم صبا2ميلياردهم نشودرضا عنايتي گفت: مديران باشگاه صباي قم هر چه سريعتر به فکر پرداخت پول بازيکنان باشند. |
|
||
رضا عنايتي، مهاجم تيم فوتبال صباي قم در خصوص وضعيت آمادگياش پس از مصدوميت در گفتوگو با خبرنگار فارس گفت: خدا را شکر وضعيتم بهتر از قبل شده و اين روزها صبح و عصر مشغول فيزيوتراپي هستم تا از شنبه تمريناتم را همراه با تيم آغاز کنم.
وي ادامه داد: اميدوارم بتوانم براي بازي با سايپا در آخرين هفته ليگ برتر در نيم فصل به صبا کمک کنم. مهاجم کهنهکار صبا در خصوص اينکه چرا تيمش در 4 بازي متوالي در آخرين لحظات گل ميخورد، تاکيد کرد: ما تيم خوبي داريم اما گل خوردن در لحظات پاياني بازي باعث شده تا استرس بين بازيکنان بالا برود. بايد با اين موضوع کنار آمد تا در ادامه راه امتيازات بيشتري از دست ندهيم. عنايتي افزود: اين گل خوردنها نبايد در دقايق پاياني ديگر ادامه داشته باشد. فکر ميکنم عدم تمرکز و کم تجربگي بازيکنان گريبانگير تيم شده و به همين دليل در لحظات آخر بازي از دستمان خارج ميشود. بايد بيشتر کار کنيم تا اين نقيصه رفع گردد. مهاجم صباي قم در خصوص پرداخت مطالبات بازيکنان اين تيم توسط باشگاه افزود: همه ما تا الان فقط 20 درصد از قراردادمان را دريافت کردهايم، آن هم در حالي که با توجه به نزديک شدن به نيم فصل حداقل بايد تا الان 50 درصد از مبلغ قراردادمان را از باشگاه ميگرفتيم. البته مديران صبا قول دو سه هفته آينده را به بازيکنان دادهاند. باور کنيد کل هزينه تيم ما شايد دو ميليارد تومان هم نشود و به نظرم مديران صبا بايد هر چه سريعتر پرداختي بازيکنان را بپردازند. |