0

غیر پایتختی ها

mfathi
mfathi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 915

گاهي اوقات بازيکنان مس کم‌کاري مي‌کنند
دوشنبه 6 آبان 1392  2:52 PM

گاهي اوقات بازيکنان مس کم‌کاري مي‌کنند

مديرعامل باشگاه مس کرمان گفت: گاهي اوقات برخي از بازيکنان با کم‌کاري باعث از دست رفتن نتيجه مي‌شوند.

اکبر ايرانمنش در خصوص وضعيت تيمش در ليگ برتر گفت: از لحاظ فني و روحي‌رواني واقعاً شرايط خوبي داريم اما بعضي مواقع بر اثر کم‌کاري بعضي از بازيکنان باعث مي‌شود در بازي‌هايي که فقط سراسر حمله است و موقعيت‌هاي زيادي هم به دست مي‌آوريم متأسفانه آنها از دست مي‌دهيم يا گل مي‌زنيم بعد از چند دقيقه گل را دريافت مي‌کنيم و علت اين همان کم‌کاري بعضي از بازيکنان تيم است که تلاش خودشان را مضاعف نمي‌کنند و همين باعث مي‌شود که همه زحمات تيم به هدر برود. 

به گزارش فارس،وي افزود: بازيکنان قول داده بودند که در سه بازي آخرشان مقابل تيم‌هاي صباي قم، استقلال و داماش هر سه بازي را با برد به پايان برسانند که البته بازي با صبا با تساوي به پايان رسيد اما قول دادند در دو بازي آينده با برد از زمين بازي خارج شوند اما من اميدوارم که در دو بازي آينده با هماهنگي بچه‌ها به قولي که به باشگاه داده‌اند عمل نمايند تا از انتهاي جدول رهايي يابيم.

مديرعامل مس در خصوص اينکه آيا از عملکرد کادر فني تيمتان رضايت داريد، گفت: وضعيت تيم مس با کادر فني جديد از همه نظر رو به رشد بوده و به سمت نزول نرفته‌ايم و هر بازي نسبت به بازي قبل بهتر بوده‌ايم، و روند نزولي نداشته‌ايم فردا هم که با استقلال بازي داريم اميدوارم بازيکنان تيم و کادر فني همه توانشان را بگذارند تا با موفقيت از زمين خارج شويم.

ايرانمنش در خصوص بازي فرداي مس و استقلال هم افزود: ما نه به اين بازي بلکه تمام بازي‌هايي که وارد ميدان مي‌شويم براي سه امتياز بازي مي‌کنيم. البته شرايط کمي خاص است و اينکه تا اينجا بردي به دست نياورده‌ايم روي بازيکنان کمي فشار وارد کرده است. ميزان اين فشارها گاهي آنقدر زياد است که گاهي دروازه خالي را هم به بيرون مي‌زنند.

مديرعامل مس در خصوص اينکه مس در پايان فصل سقوط مي‌کند و يا در ليگ ماندگار مي‌شود هم ادامه داد: ما براي سقوط کردن وارد ليگ نشديم انشالله که سقوط نمي‌کنيم در نيم‌فصل تغييراتي در تيم ايجاد مي‌کنيم و چند بازيکن را به تيممان اضافه خواهيم کرد.

وي ادامه داد: البته شايعات در خصوص اضافه شدن بازيکنان به تيم هميشه وجود داشته اما در خصوص آرش برهاني بايد بگويم که او بايد دينش را به مردم شهرش ادا کند. او بايد همانند علي سامره که اواخر فوتبالش به فوتبال کرمان بازگشت به تيم شهرش خدمت کند تا به شهر و استان خودش اداي دين کند. چون کرمان شهر خودش است و قرار پس از پايان فوتبال دوباره در آن زندگي کند.

مديرعامل مس در خصوص اينکه گفته مي‌شود آه مجتبي تقوي و بيژن طاهري مربيان سابق تيم مس پشت سر اين تيم قرار دارد، افزود: هيچ برخورد جسماني و فيزيکي با آقاي طاهري نشده اما اينکه ايشان دلخور هستند ممکن است کسي از اطرافيان به ايشان توهين کرده باشد اما با بررسي‌هايي که من کردم به اين نتيجه رسيدم که برخورد فيزيکي در ميان نبوده و احتمالاً برخورد لفظي با ايشان صورت گرفته و من با ايشان تماس خواهم گرفت تا از آنها دلجويي کنم.

ايرانمنش در خصوص موضوع جدايي محمود ياوري از اين تيم و پيوستن او به فجر سپاسي هم به فارس گفت:‌ ايشان حرف‌هايي زده است که من نمي‌خواهم جوابشان را بدهم حتي قبل از بازي صحبت‌هاي رسانه‌اي کرده بودند که مديرعامل در کار من دخالت کرده است که من آن را قوياً تکذيب مي‌کنم. در بازي تيم ما با نفت در هتل المپيک من با بازيکنان تيم که براي احوال‌پرسي سراغ من آمده بودند صحبت مي‌کردم و آنها را ترغيب کردم به اينکه در بازي با تمام قوا بازي کنند اما ياوري گفته که من در کار فني او دخالت کرده‌ام. شايد ايشان توقع داشته که من با بازيکنانم هم صحبت نکنم اما من بيشتر از اين وارد اين موضوع نمي‌شود و نمي‌گويم که او چه صحبت‌هايي انجام داد که از جمع ما جدا شد.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها