پاسخ به:پاسخ به:آموزش جلوه های ویژه
یک شنبه 12 بهمن 1393 8:16 PM
با بروز رسانی مجموعه عظیم نرم افزارهای شرکت Adobe به نسخه CS6 شاهد تغییرات بسیار زیادی در نرم افزارهای این سری بوده ایم که سعی خواهیم کرد در چندین مبحث آن ها را معرفی کنیم. امروز به سراغ گوشه ای از امکانات جدید Adobe Premiere CS6 می رویم و آن ها را مرور خواهیم کرد که البته بیشترین تلاش ما در این نرم افزار به جهت تعیین سرعت اجرای افکت ها و رندر نهایی می باشد.
شاید مهمترین دغدغه و توجه ما در این سری به سرعت معطوف گردید. حقیقتا سرعت اجرا و پردازش فایلهای ویدیویی نسبت به نسخه CS5.5 بسیار افزایش یافته است. مخصوصا زمانی که متوجه می شویم Mercury Engine با تغییرات بسیار زیادی مواجه شده است. این نکته را میتوان در زمانی که Adobe Premiere CS6 را با سیستم های خانگی و عمومی اجرا کرد نیز متوجه شد زیرا روند اجرای کار بسیار راحت تر و سریعتر شده است. برای مثال جابجایی و رفت و آمد از Adobe Premiere CS6 به Adobe Audition CS6 بسیار سریعتر و بدون مکث شده است. پشتیبانی از کارت گرافیک برای سرعت بخشیدن به فعالیت ها در Adobe Premiere CS6 بسیار کامل شده و شما با در اختیار داشتن کارت های گرافیک مناسب میتوانید نهایت سرعت را از این نرم افزار در اختیار داشته باشید.
رابط کاربری و محیط کار Adobe Premiere CS6 نیز با تغییرات اساسی روبرو شده است و اینک شما دو پنجره بزرگتر برای کار در اختیار خواهید داشت که ظاهری مدرن تر به برنامه داده و شما را نیز در اجرای سریعتر خواسته های خود یاری می دهد. چیدمان دکمه های کنترلی بروی پینجره ها و نمایش آنها فقط در صورت لزوم، حذف jog-shuttle و امکان چیدمان کاملا شخصی به محیط اضافه شده تا شما بتوانید ویدیوهای خود را با اندازها های 4K و 5K به راحتی در این محیط مشاهده و ویرایش کنید.
در تست های انجام شده با سیستم V-200 سرعت کار با یک فایل یکسان در نسخه CS5.5 با 12 لایه همراه با افکت به صورت 10 فریم در ثانیه انجام می شد که همان پروژه در CS6 با سرعت 18 فریم بر ثانیه اجرا شد که سرعت بسیار بالایی در اجرا می باشد که مدیون موتور جدید Adobe Premiere CS6 به نام Mercury Engine می باشیم. البته متاسفانه هنوز امکان استفاده از همه کارت های گرافیکی مقدور نمی باشد و لیست کارهای قابل پذیرش تقریبا همان سری قبلی در CS5.5 می باشد.همانند after effect cs6 در نرم افزار Adobe Premiere CS6 نیز شاهد wrap stabilizer با توانایی بسیار بالاتر از نسخه قبل هستیم. در صورتی که کلیپ شما دارای لزرش می باشد و یا امکان استفاده از ریل و پایه برای شما میسر نبوده است، Adobe Premiere CS6 ابتدا کلیپ شما را بررسی کرده و در صورت نیاز شما تثبیت کننده تصویر را بروی کلیپ اعمال میکند که در این صورت لرزش و حرکت های ناخواسته از کلیپ شما حذف شود. همچنین در این نسخه از تصاویر ظبط شده توسط دروبین های FULL HD با اندازه های تصویر 1920x1080p , 2880x1680 (2K) , RED R3D , Scarlet-x , RED Epic , canon eos c300, canon xf mpeg-2 و ... پشتیبانی خواهد شد.
پنل پروژه نیز بسیار کاربردی تر شده است . درحال حاضر شما میتوانید تصاویر بند انگشتی کلیپ های خود را در مقیاس 16:9 نیز مشاهده نمایید که در با اضافه شدن یک ایکون کوچک بروی هر کلیپ، میتوانید ملاحظه کنید که این کلیپ شامل صوت است یا ویدیو و یا هردو. همچنان نیز میتوانید پروژه های افتر افکت را مستقیما وارد محیط کنید. در ضمن براحتی میتوانید با حرکت ماوس بروی هر کلیپ متحوای آن را ملاحظه کنید.همچنین نمایش بسیار جالب محتوای Trim ( برش خورده ) در پنجره دید که در یک لحظه قبل و بعد از برش را یکجا نمایش می دهد به شما کمک میکند که دقت خود را در عملیات Trim افزایش دهید.
یکی از بخش های اساسی در هر نرم افزار ویرایش ویدیو، بخش اصلاح رنگ (color correction ) می باشد که در Adobe Premiere CS6 به طرز چشم گیری قدرتمند تر شده است. کنترل های Color Wheel در این نسخه با تغییرات چشم گیری مواجه شده اند و شما به راحتی میتوانید به نتیجه مطلوب خود برسید. سه چرخ کنترل رنگ در این نسخه ملاحظه خواهید کرد که به ترتیب Master Color , Tonal Range را توسط سه کنترل کننده در اختیار شما قرار خواهد داد.محیط افکت ها و لایه ها بسیار متحول شده است. انتخاب افکت ها به سادگی یک دبل کلیک بروی کلیپ ها شده است و همچنین میتوانید از adjustment Layers نیز همانند photoshop و after effect برای اختصاص افکت ها استفاده نمایید. سرعت اجرای افکت ها به طرز چشم گیری بالا رفته است و در صورتی که سیستم مناسبی در اختیار داشته باشید تمامی آنها به صورت realtime در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
این مطالب تنها بخش کوچکی از توانایی های بود که شخصا متوجه شده و یا در وب سایت های دیگر مشاهده کرده بود. قطعا موارد بسیار زیادی دیگری وجود دارد