پاسخ به: پرسش و پاسخ در مورد دنیای بازی
پنج شنبه 22 مرداد 1394 8:25 AM
باسلام و خداقوت
راستی در بازی ندای وظیفه 5 و 7 چی جوری میشه واردبخش زامبی شد نکنه زامبیش آنلاینه
با عرض سلام و ادب
برای بازی کردن این بخش لازمه که شما نسخه ی کامل را دانلود کرده باشید یعنی dlc بخش زامبی را نیز در ستاپ بازی وجود داشته باشد .
برای فعال کردن این قابلیت در بعضی از نسخه ها حتما باید ابتدا به اینترنت متصل شد و بعضی از dlc ها و مپ ها و کرک های به خصوص را استفاده نمود ولی برای برخی از نسخه ها نیز حتما لازم نیست این کار را انجام داد .
من یادمه در نسخه ی 5 این بازی برخی فروشنده ها زرنگی میکردند و کل dlc ها را همراه با نرم افزار های مخصوص در یک dnd 9 رایت می کردند و دیگه لازم نبود اون dvd را نصب می کردیم همین که روی آیکون بازی کلیک می کردیم بدون هیچ نصبی وارد بازی می شد .
خودتون هم که دیگه لذت آنلابن بازی کردن را بیشتر می دانید و تقریبا اکثر بازی های معروف به واسطه ی قابلیت های بخش آنلابن مورد توجه قرار گرفته اند مثل نسخه ی آخر همین بازی به اسم call of duty advanced warfare .
آموزش برای بخش آنلاین ندای وظیفه 5 :
نسخه کامل بازی را دانلود کنید
بعد از نصب بازی کرک LAN FIX مولتی پلیر دانلود کنید و داخل پوشه بازیتون بریزید.
حالا باید یکم حوصله به خرج بدید و پچ های مورد نیاز دانلود کنید و به ترتیب نصب کنید (به غیر از پچ Patch 1.4.1 German)
خوب برای آنلاین بازی کردن نیاز به برنامه “تانگل” دارید – البته با برنامه های دیگه ای هم میشه بازی کرد.
البته این کار ها نیاز به یک اینترنت پرسرعت داره که پینگ بسیار کمی هم داشته باشه در کل پیشنهاد می کنم از بیرون تهیه کنید و فقط قسمت تک نفره یعنی solo بازی را اجرا کنید که البته زیاد هم نیست در کل ممکنه 4 تا 5 مپ باشه پس انتظار داستان جدا نداشته باشید فقط زامبی بیرون میاد و شما باید آن ها را بکشید ، همین !!! این قسمت به خاطر بخش آنلاین هست که مشهور شده وگرنه بخش تکنفره آن اصلا جالب و به درد بخور نیست و ارزش تهیه نداره .
کلا خودم پیشنهاد نمیدم می تونید به جای هزینه کردن برای یک بخش کوچک بروید و یک بازی دیگر را تهیه و یا دانلود کنید .
ویک مشکل دیگه هم که هست دردسر های اجرای بازی هست چون این نسخه هایی که ما داریم نسخه های غیر قانونی هست و مجبوریم از کرک های مختلف برای نصب بازی ها استفاده کنیم که کمی برای آنلاین بازی کردن مشکل ساز میشه .
با تشکر