پاسخ به:پاسخگویی به تمامی سوالات در مورد تلفن همراه!
جمعه 8 خرداد 1394 10:03 PM
سلام و عرض ادب
دوست عزیز گوشیهای سامسونگ که میفرمایید لگ داره ممکنه بعضی گوشیها اونم بدلایل مختلف لگ داشته باشه من خودم تا الان با چند مدل گوشی هوشمند سامسونگ کار داشتم و لگی هم ندیدم لگ اگه باشه میتونه ایرادات نرم افزاری مثلا نصب بنامه های زیاد و نصب بازی که در توان گوشی نیست ویروسی شدن و همچنین سخت افزاری مثل ضربه خوردن داشته باشه و گوشی سونی هم خیلی سادست رو نفهمیدم بلخره هر برند دارای یک ویژگی و یک نکات ضعفی هست مهم در تصمیم گیری اون هدفتون از گرفتن گوشیست که میتونه مشخص کنه مثلا اگه برای گشت و گزار اینترنتی میخاین همه گوشیها میتونن در این مورد شما رو راضی کنن نه اگه برای بازی میخاین باید در کنار صفحه بزرگ سخت افزار قوی هم داشته باشه
در باره سوال دوم شما باید عرض کنم نصب لانچر تاثیر زیادی در سرعت گوشی نداره فقط از لحاظ گرافیکی ایکن و چیدمانشون در گوشی تغییراتی ایجاد میکته
گوشی اس 5 جزو گوشیهای برتر سال گذشتست و تا حالا ندیدم کسی بگه در اون لگی دیدم همین گزینه در کنار الجی جی 3 و هووای اسند میت 7 گزینه های خوبی برای شما میتونن باشن
برای مشاوره بیشتر میتونید در این تالار به بخش مشاوره خرید گوشی و تبلت سر بزنید و معیارهای خودتونو بگین تا دقیقتر راهنمایی بکنیم
موفق باشید
Android , iOS , Windowsphone , Symbian , Java, Mobile Review ,Learning