پاسخ به:پاسخگویی به تمامی سوالات در مورد تلفن همراه!
چهارشنبه 23 اردیبهشت 1394 1:54 PM
سلام تبلتم درست شد با برگردونن همه چی به حالت کارخانه.اما یک سوال الان همه چی حذف شده الان بازی هایی من مث کلاش که مثلا لول80بودم الان لول1هستم چیکارکنم که به لول 80هم برگرده؟؟
ممنون از کمکتون
سلام و عرض ادب
خوشحالیم که مشکلتون حل شد همانطور که اشاره کردم باید قبل تنظیمات کارخانه از اطلاعاتتتون پشتیبان تهیه کنید همیشه سعی کنید از اطلاعات ضروری یک بکاپ داشته باشید
در مورد بازی هم راستش چون من تا حالا این بازی رو انجام ندادم ولی احتمال میدم اگه دارای اکانت کاربری بوده باشید میتونید از جایی که بازی رسیده بود و تو اون مرحله بودید ادامه بدید
موفق باشید
بله اونم حل شد با وصل شدن به اکانت جیمیل و وارد شدن به گوگل پلی میشه باز از همونجا بازی کرد.راستش یک سوال به نظرتون چه گوشی اندروید خوبه؟/
من خودم از گوشی حالیمه ولی اینقدر گوشی زیاد شده که اصلا نمیشه انتخاب کرد خواستم نظر شما بدونم.(البته به جز اپل که محدودیت تو ایران داره)
سلام و تشکر از شما
در مورد خرید گوشی لطفا در تاپیک مشاوره برای خرید کوشی و تبلت درخاست خودتونو اسال نمایید تا در اولین فرصت جواب داده شود فقط هزینه ای که برای خرید گوشی کنار گذاشته اید و انتظاراتیرو که ازش دارین رو حتما قید نمایید تا راهنمایی بهتر و دقیقتر صورت بگیره
باتشکر
Android , iOS , Windowsphone , Symbian , Java, Mobile Review ,Learning