0

(ازدواج همزمان پسر۱۶ساله با۲دختر هم سن خود) نظر شما چیه؟

suhnjd
suhnjd
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 18

پاسخ به:(ازدواج همزمان پسر۱۶ساله با۲دختر هم سن خود) نظر شما چیه؟
دوشنبه 20 مرداد 1393  6:17 PM

نقل قول ahmadfarm

نقل قول haj114

سلام.

اولا امیدوارم که بتونه عدالت رو در عاطفه ؛بین اونا تقسیم کنه.

ثانیا احسنت به چنین دختران با شعور و فهمیده ای.

اسلام تا چهار زن دایم رو مجاز دونسته

سلام

اصلا بنا نیست که بین زوجات عدالت در عاطفه رعایت شود، بلکه عدالت در امور دیگه ای همچون نفقه و ... مطرح هست. به این روایت توجه کن.

يکي از منکرين خدا، از مؤمن طاق پرسيد: خداوند در يک آيه مي ‏فرمايد: (فانکحوا ما طاب لکم من النساء مثني و ثلاث و رباع فان خفتم ألا تعدلوا فواحدة، النساء/3) يعني: «از زن‏هايي که مي‏ پسنديد [و با شما سنخيت دارند] دو عدد يا سه عدد و يا چهار عدد آنان را به نکاح خود درآوريد و اگر مي‏ترسيد که نتوانيد بين آنان عدالت برقرار کنيد يک زن براي شما کافي است». 
و در آيه ‏ي ديگر مي‏ فرمايد: (و لن تستطيعوا أن تعدلوا بين النساء و لو حرصتم فلا تميلوا کل الميل،النساء/129)؛ يعني «شما هرگز نمي‏توانيد [در محبت] بين زن‏ها عدالت برقرار کنيد گر چه حريص بر آن باشيد پس همه تمايل خود را به يک سو نکنيد»، در حالي که بين اين دو آيه تنافي وجود دارد، زيرا آيه‏ ي نخست اشاره به اين مطلب دارد که بين زنان عدالت را برقرار کنيد؛ در حالي که در آيه‏ ي ديگر مي‏ فرمايد: هرگز نمي ‏توانيد بين زنان عدالت برقرار کنيد. مؤمن طاق مي‏ گويد: من نتوانستم پاسخ او را بدهم، پس وارد مدينه شدم و از امام صادق عليه‏ السلام راجع به اين دو آيه سؤال نمودم. امام عليه‏ السلام فرمود: آيه‏ ي اول مربوط به نفقه است و آيه‏ ي دوم مربوط به محبت است. و مقصود از آيه ‏ي (و لن تستطيعوا أن تعدلوا..) اين است که شما هر چه بکوشيد نمي‏توانيد همه ‏ي آنان را يکسان دوست بداريد، [ولکن نبايد از بعضي از آنان اعراض داشته باشيد]. و چون مؤمن طاق اين پاسخ را براي آن زنديق بيان کرد؛ او گفت: اين چيزي است که تو از حجاز آورده اي. یعتی که حرف خودت نیست. کنایه از قبول کردنش نسبت به این وجه جمع بین دو آیه. تفسیر قمی ج1 ص 155

از خدا پروا کنید؛

تا  پَر وا   کنید ...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها