0

خواص آیات، سوره ها و اذکار

 
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1390 
تعداد پست ها : 6297
محل سکونت : تهران

خواص ذكر شريف و نوراني صلوات
یک شنبه 31 شهریور 1392  10:41 PM

خواص ذكر شريف و نوراني صلوات

سنگینی نامه ی اعمال با صلوات

درکتاب شریف ( ثواب الاعمال و عقاب الاعمال )‌چنین نقل شده است : حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) از پدر خود و از پدران خود (علیه السلام) روایت شده است که پیامبر (صلی الله علیه وآله)‌فرمودند : « من درروز قیامت درکنار ترازوی سنجش اعمال هستم . هرگاه کسی که گناهش زیاد و برثوابش گران باشد ،‌صلوات هایی را که برمن فرستاده آنها را بیاورند ،‌آن صلوات ها حسنات او را ثیقل گرداند و از جهنم نجات یابد .

اول فرستنده صلوات خداست

درکتاب شریف ( حیوه القلوب ) چنین امده است که ابن عباس می گوید : و قتی که حضرت رسول اکرم (صلی الله علیه وآله)‌در بستر بیماری خوابیده بود و اصحاب برگرد او جمع شده بودند ،‌ دراین حال عمّار یاسر بلند شد و گفت : پدرو مادرم فدایت باد یا رسول خدا ، ‌هنگامی که به جوار حق می پیوندید چه کسی شما را غسل خواهد داد ؟ حضرت فرمودند: غسل دهنده ی من علی بن ابی طالب است ،‌زیرا که هر عضوی از اعضای مرا که بخواهد غسل دهد ،‌ملائکه او را کمک می نمایند . عمّار یاسر باز عرض کرد : پدروماردم به فدایت باد یا رسول الله چه کسی از میان ما برشما نماز خواند ؟ پس آن حضرت خطاب به علی (علیه السلام) فرمودند : یا علی هرگاه که دیدی روح از بدن من خارج شد مرا غسل بده و کفن کن و درجامه ی سفید مصری یا در بُرد یمانی قرارده پس مرا بردارید و کنار قبر بگذارید . آن گاه اول کسی که اول برمن نماز گذارد ،‌خدای متعال خواهد بود که در عرش ِ جلال و عظمت خود ، ‌برمن صلوات خواهد فرستاد .

صلوات باعث کم شدن گناه و زیاد شدن ثواب

انس ابن مالک از ابی طلحه روایت کرده که گفت : روزی نزد حضرت رسول اکرم (صلی الله علیه وآله) بودم ،‌آن حضرت را بسیار خوشحال یافتم . گفتم «یا رسول الله » درهیچ روزی تورا به این مرتبه خوشحال ندیدم که امروز دیدم ».  آن حضرت فرمودند : « چگونه خوشحال نباشم،‌که اکنون جبرئیل (علیه السلام) نزد من آمد و گفت : حق تعالی می فرماید : هر که یک بار برتو صلوات بفرستد ،‌من براو ده صلوات فرستم و ده گناه از او محو کنم و ده حسنه براو بنویسم .

استجابت دعا با صلوات

هشام بن سالم روایت کرده است از حضرت امام جعفر صادق(علیه السلام) که آن حضرت فرمودند: دعای دعا کننده همیشه درپرده ی حجاب است و مستجاب نمی شود ،‌تا اینکه دعا کننده برمحمد و آل محمد صلوات فرستد ،‌چون صلوات فرستاد ،‌خداوند متعال دعایش را به خاطر صلوات اجابت می فرماید .

شروع دعا با صلوات و ختمش نیز صلوات 

درکتاب شریف ( اصول کافی ) نقل است که حضرت امام جعفر صادق ( صلی الله علیه وآله) فرمودند : هر که رابه خداوند متعال حاجتی باشد ،‌و ابتدا کند دعایش را به صلوات برمحمّد و بعد از آن دعا کند و حاجت و درخواست خود را از خداوند متعال بخواهد و بعد ،‌دعایش را باز صلوات برمحمّد وآل محمد و ختم نماید . دراین صورت ، چون صلوات برمحمد و آل محمد ،‌از دعاهای مستجاب است و در حجاب نمی ماند . و از طرف دیگر خداوند متعال بزرگوارتر و کریم تر از آن است ،‌که هر دو طرف دعا را اجابت کند و میان آن را رد نماید . از ادعای دعا کننده را هم قبول می کنند .

صلوات جبران کننده ی گناهان

از حضرت امام رضا (علیه السلام) روایت شده است : هرکس قدرت و توانایی نداشته باشد که به وسیله ی سایر اعمال مستحبی ،‌گناهان خود را بپوشاند ،‌پس سعی کند به صلوات فرستادن برمحمّد و آلش . به درستی که خراب می کند صلوات برمحمّد و آلش ،‌ گناهان را چه خراب کردنی .

فضیلت صلوات درایام هفته

شیخ صدوق درکتاب شریف ( خصال ) چنین نقل کرده است که حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) ایام هفته را این چنی تقسیم فرموده اند : روز شنبه روز ماست . روز یک شنبه از آن شیعیان ماست . روز سه شنبه از آن بنی امیه است . روز چهار شنبه روز نوشیدن دواست . روز پنج شنبه روز برآورده شدن حوائج و نظافت و عط زدن است . روز جمعه عید مسلمانان است که از عید فطر و قربان بهتر است ،‌ولیکن عید غدیر خم ،‌بهترین عیدهاست . و امام قائم ما خانواده ، ‌در روز جمعه ظهور می کند و قیامت هم درروز جمعه برپا می شود و در روز جمعه عدد هیچ عملی افضل و بهتراز صلوات برمحمد ( صلی الله علیه وآله)  و آلش نیست .

هزار بار صلوات در روز جمعه

حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) فرمودند: صلوات بر محمد و آل محمد (صلی الله علیه وآله) در روز جمعه هزار بار و درغیر جمعه صد مرتبه سنت  است .

صلوات وسیله روا شدن حاجات

سید بن طاووس درکتاب شریف ( جمال الاسبوع نقل می کنند که حضرت رسول اکرم (صلی الله علیه وآله) فرمودند : صلوات فرستادن شما برمن باعث روا شدن حاجت های شماست و خداوند متعال را از شما راضی می گرداند و اعمال شمارا پاک و پاکیزه می کند .

صلوات وسیله برآمدن حاجات دنیاو آخرت

درکتاب شریف (جامع الاخبار ) نقل شده است که حضرت رسول اکرم (صلی الله علیه وآله) فرمودند : هـر کس هـر روز بـرمن صلـوات فـرستد ، ‌حق تعالی درعـافیت و سلامتی را به روی او می گشاید و حاجت معنوی و مادی ،‌دنیای و آخرتش را به حرمت صلوات برمن ،‌ برآورده می فرماید.

صلوات مانع نوشته شدن گناه

درکتاب (جامع الاخبار ) چنین آمده است که پیامبر خدا (صلی الله علیه وآله) فرمودند : هرکس یک مرتبه برمن صلوات بفرستد ،‌آن دو ملکی که محافظ رفتار و اعمال او هستند ،‌تا سه روز هیچ گناهی برای او نمی نویسند .

صلوات وسیله شفاعت حضرت رسول اکرم

درکتاب شریف (بحار الانوار ) چنین نقل شده است که حضرت رسول اکرم (صلی الله علیه وآله) در وصیّت خود به حضرت علی (علیه السلام) فرمودند : یا علی هرکس برمن ،‌هر روز هر شب صلوات فرستد ، شفاعتم براو واجب می شود ، اگر چه گناهش از گناهان بزرگ باشد .

صلوات باعث سنگینی کفه ی حسنات

درکتاب شریف (‌ثواب الاعمال و عقاب الاعمال ) باب ثواب الصلاه النبی ، چنین نقل شده است که حضرت رسول اکرم (صلی الله علیه وآله) فرمودند : در روز قیامت ،‌من پیش میزان سنجش اعمال هستم ،‌هر کس کفه ی گناهانش سنگین تر از کفه ی ثواب هایش باشد ،‌من صلوات هایی را که برایم فرستاده می آورم و درکفه ی ثواب هایش می گذارم تا آن که کفه ی ثواب هایش سنگین تر شود .

فضیلت نوشتن صلوات

درکتاب ( سفینه البحار) چنین نقل شده است که حضرت رسول اکرم (صلی الله علیه وآله) فرمودند : هرکس درکتابی یا نوشته ای برمن صلوات بنویسید ، تا زمانی که نام من درآن کتاب ثبت و باقی هست ، فرشتگان پیوسته برای او از درگاه خداوند متعال ،‌ طلب مغفرت  آمرزش می کنند .

 

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased
 
تشکرات از این پست
mina_k_h ravabet_rasekhoon yarabyarabyarab besharat reza315 ali_kamali mehdi0014 soskin Sajjadalizadehs fsmuosavi amayen
دسترسی سریع به انجمن ها