0

09303495228 روی صندلی داغ!!!

09303495228
09303495228
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8721

پاسخ به:09303495228 روی صندلی داغ!!!
چهارشنبه 9 مرداد 1392  12:49 PM

نقل قول ali_kamali

سلام حسین آقای عزیز . عزادار هات قبول باشه دادش . اگر اینجوری سوال میکنم فقط برای ارزیابی و طرز فکر دیگران است چون من این مدل سوال رو تا به حال از 3 نفر کردم و جواب های مشابه گرفتم . پس همین جا از تو معذرت خواهی میکنم اگر جسارت و پرو ی کردم حسین جان .

نه خواهش میکنم شما سرور مایی

1-      کدام یک از جمله های زیر ناراحتت میکنه . جلوی اون جمله عدد 8 بزار  و عکس العملت رو کوتاه بنویس

گفتی دوست داری همسر آینده ات چادری باشه فرض بعد از ازدواج فهمیدی که چادری نیست وقبول نمی کنه که چادر بپوشه =8خوب قبل از ازدواج باید این مسائلو حل کرد

از بعضی جواب دادن به سولات انگار که وقتی عصبانی میشی نمی تونی جلو خودت رو بگیری و خون جلو چشمات رو میگیره . فرض فهمیدی اون ....   یک دوست به غیر تو داره اون وقت =اینو بشکاف  برام

فرض فهمیدی  اون ......  چند تا وب لاگ در بلوگ فا داشته بدون اینکه روحت خبر داشته باشه =اصلا مهم نیست

فرض  فهمیدی اون ..... تو فیس بوک عضو بوده و عکس خودش رو اونجا گذاشته و با .... ارتباط نتی داره =8 فدای سرم ولش میکنم بهش میگم برو و پشت و سرتم نگاه نکن

با توجه به سوال های بالا با یک چنینی فردی تصمیم به ازدواج میگیری ؟

2-      فرض 25 سال داری ( آخه گفتی 25 سالگی به بعد ) آیا حاضری با یکی از کاربران محترمه راسخون ازدواج کنی ؟

بله..خوب داداش جان ازدواج الکی که نیست بحث یه عمر زندگیه باید اشنایی بین خانواده ها بوجود بیاد ..بین دوطرف

3-      آیا به نظرت فرقی بین دوست داشتن و غیرت هست ؟ کمی توضیح بده

غیرت یعنی : نزاری از دیگران آزاری به طرفت برسه نه اینکه اونو آزار بدی به خاطر دیگران وقتى به یکى زیادى تو زندگیت اهمیت بدى اهمیتتو تو زندگیش ازدست میدى به همین راحتى.

دکتر شریعتی میگه :عشق يك جوشش كور است و پيوندي از سر نابينايي. اما دوست داشتن پيوندي خود آگاه و از روي بصيرت روشن و زلال .

4-      رو صندلی نشستی و همه کاربرا از تو کلی سوال کردن و تو کلی جواب دادی . آیا تو زندگی شخصی تو کسی وجود داره که تو نمی خوای صندلی داغ تو رو بخونه ؟  نه همچین کسی وجود ندارهخ

اون ............=  gf شیطون شدی داداش

تشکرات از این پست
mina_k_h onehamed AliFanoodi fatemeh_fnp_1997
دسترسی سریع به انجمن ها