0

سوالات درسنامه نهم (مبانی امنیت در سیستم عامل ویندوز)

onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6061

سوالات درسنامه نهم (مبانی امنیت در سیستم عامل ویندوز)
چهارشنبه 26 تیر 1392  12:32 PM

سوالات درسنامه نهم (مبانی امنیت در سیستم عامل ویندوز)

پاسخ گویی درست به هر سوال 10 امتیاز ویژه به همراه دارد

مهـــلت پاســخگویی 1 مرداد 92 می باشد

سوالات تستی :

سوال اول : دوستتان برایتان چند دی وی دی مجموعه نرم افزار آورده است. عکس العمل مناسب چیست؟ 
1-خیلی خوب است، حالا می توانم یک عالمه نرم افزار جدید را امتحان کنم. آنها را بر روی سیستم عامل نصب می کنم.
2-فقط نرم افزارهایی که نیاز دارم را نصب می کنم.
3-از کجا معلوم کسی که این دی وی دی ها را تولید کرده نرم افزارها را با بدافزار مخلوط نکرده باشد؟ در صورت امکان آخرین نسخه نرم افزارها را از منابع معتبر دانلود می کنم. (پاسخ صحیح)

سوال دوم : نمایش پسوند فایل ها در ویندوز ......... .
1-از سردرگمی کاربران مبتدی جلوگیری می کند.
2-امنیت سیستم را تضمین می کند.
3-از اجرای فایل های خطرناک توسط کاربر جلوگیری می کند. (پاسخ صحیح)
4-منجر به زیبایی ویندوز می شود.

کار BitLocker چیست؟
1-تغییر پسوند فایل ها
2-رمزنگاری درایو ویندوز (پاسخ صحیح)
3-جلوگیری از حدس زدن رمز عبور ویندوز
4-پاکسازی نرم افزارها به صورت امن

سوالات تشریحی :
سوال چهارم : چرا نباید به سراغ نرم افزار های p2p برویم ؟
نرم افزارهای به اشتراک گذاری فایل یا P2P به طور گسترده توسط کاربران برای دانلود نرم افزار، فیلم و موسیقی به کار می روند و یکی از بهترین منابع برای دسترسی به فیلم رایگان و نرم افزارهای کرک هستند. این شبکه ها یکی از منابع اصلی برای انتشار بد افزارها محسوب می شوند. توصیه می شود که از این نرم افزارها بر روی کامپیوترتان استفاده نکنید. به خصوص در کامپیوترهای اداری و محل کار. اما اگر به هیچ عنوان نمی توانید از آنها دل بکنید، حداقل سعی کنید در کامیپوتر خانگی تان پیش نیازهای امنیتی را به طور کامل و با دقت رعایت کنید. در عین حال باید بدانید که از چه نرم افزار P2P استفاده می کنید، چرا که بسیاری از این نرم افزارها خودشان حاوی جاسوس افزار یا تبلیغ افزار هستند. بنابراین پیش از نصب یکی از آنها، خوب در موردش تحقیق کنید.

سوال پنجم : با توجه به متن درسنامه برای پاک سازی کامل فایل ها و نرم افزار ها + پاکسازی تغییراتی که در رجیستری به وجود آورده اند از چه نرم افزاری می توان استفاده کرد ؟ اساس کار این نرم افزار چیست ؟
بسیاری از نرم افزارهایی که بر روی سیستم خود نصب می کنید، برای اجرا و در اختیار قرار دادن کلیه امکانات نرم افزار، فایل هایی را در قسمت های مختلف کامپیوتر کپی و اغلب تغییراتی را در رجیستری ویندوز ایجاد می کنند. در صورتی که قصد پاک سازی نرم افزاری را داشته باشید و این کار را از طریق Add/Remove در ویندوز انجام دهید، بسیاری از فایل ها و تغییراتی که در ویندوز کپی و ایجاد شده اند، بدون تغییر باقی می مانند و نرم افزار مربوطه تنها Uninstall می شود. این رد پاها، می توانند به صورت بالقوه حفره های امنیتی خطرناکی باشند که توسط هکرها مورد سوء استفاده قرار گیرند. اما برای پاک سازی کامل نرم افزارها و رد پاهایی که در ویندوز به جا گذاشته اند، می توان از نرم افزاری رایگان و کاربردی به نام Revo Uninstaller استفاده کرد. این نرم افزار علاوه بر Uninstall کردن نرم افزار مربوطه، با شناسایی رد پاها و فایل های اضافی و پاک سازی کامل آنها از ویندوز، امنیت بیشتری را برای کامپیوتر شما تامین می کند.

با تشکر از همراهان همیشگی این دوره

منتظر درسنامه دهم باشید  ....

تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon mina_k_h a_sadri amirali123 sanajun avayebaran72 unknown hoseinh1990 rashon aminq10 msmmsm habibi AliFanoodi abbas72 arta44 mashhadiboy hamyar ali_reza_ omiddeymi1368 yamahdi72 mahderonaldo oranage57 catcat
دسترسی سریع به انجمن ها