0

صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار مسابقات کاربری

mohammad98
mohammad98
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6815

پاسخ به:صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار مسابقات کاربری
پنج شنبه 4 مهر 1392  8:40 AM

نقل قول bahares

باز هم سلام

یکم برای بخش مسابقات بازیهای آنلاین متاسفم

من با نهایت اعتقاد به بازی سالم در دوم پست گذاشتم و به مدیر محترم اعلام کردم که چون فرمت بازیها به صورت فلش هست خیلی خیلی ضعیف و برای دستکاری سهلول الوصوله

و خودم اعلام کردم که عکسهایی که میذارم برای اثبات حرفهامه نه ثبت امتیاز

و پیشنهاد هم کردم که عکسها باید به صورتی باشه که بشه فهمید یک نفر واقعا بازی کرده یا مثل مواردی که من اعلام کردم (تقلب) کرده

عکسهایی که دوستان میذارن(با رکورد بالا) همش فقط کادر بازی رو نشون میده و واقعا کسانی که بازی کردن میدونن خیلی دور از تصوره

حالا مدیر این قسمت پست زده که کاربری که تقلب کرده بود حذف شد و از دور مسابقات حذف شد

من که خودم گفتم این کار انجام دادم و برای بهتر شدن این بخش و اطلاع بقیه ی دوستان بوده و هنوز امتیازی ثبت نکردم باید این طور رفتار بشه

از اینکه حذف شدم ناراحت نیستم ولی از برخورد زشتی که شده و گفتن تقلب کردی خیلی ناراحتم

واقعا فکر نمیکنم هیچ چیزی بتونه این قدر منو عصبانی کنه که بهم بگن متقلب

اگه میخواستم تقلب کنم بعد از ثبت هر رکورد بالای دوستان کمی بالاترشو ثبت میکردم و نه اینکه خودم بیام بگم داردم این کار رو میکنم

از سایت راسخون خیلی راضیم، قسمتهای مختلف مثل سوال روزانه،فروشگاه و ....

خدا قوت

ضمن عرض سلآم و ادای تحیات

بنده اصلا قصد توهین نداشته ام ولی همانطور که در توضیحات مسابقه آنلاین نیز آمده است استفاده از نرم افزار های مختلف برای دستکاری در امتیاز و ... ممنوع است .

یا عرض پوزش و به ناچار  با توجه به این که خودتان به استفاده از نرم افزار و ثبت رکورد اشاره کرده اید ، پست های شما در این دور از مسابقه آنلاین غیرفعال و شما از دور مسابقه خارج شدید . مسلما اگر این شرایط برای دوست دیگری نیز محرض شود ، اقدامات مشابه صورت خواهد گرفت .

امیدوارم از اجرای قوانین توسط بنده ناراحت نشده باشید و از هم اکنون آماده ی دریافت پیشنهادات و حضور فعال شما در دورهای دیگر مسابقه آنلاین و بخش های دیگر تالار مسابقات کاربری و کل سایت راسخون هستیم. با تشکر

هر که دارد هوس کربُــبَـــلا بسم الله

تشکرات از این پست
AliFanoodi
دسترسی سریع به انجمن ها