0

آموزش فتوشاپ *

sukhteh
sukhteh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7880

پاسخ به: آموزش فتوشاپ *آموزش برش دقیق پرتره در فتوشاپ
چهارشنبه 6 شهریور 1392  4:21 PM

چاپ ایمیل

آموزش برش دقیق پرتره در فتوشاپ

در این مطلب به آموزش برش عکس پرتره یک دختر 3 ساله با توجه ویژه به برش موها در نرم افزار فتوشاپ(Adobe Photoshop) پرداخته ایم.

در این مطلب قصد دارم یک نوع روش ابداعی برش دقیق عکس را شرح دهم و تاکیدم بر روی برش دقیق موهاست. این روش ابداعی می تواند برایتان مفید و جالب باشد و البته به مهارت طراحی و دستان هنرمند نیز نیاز دارد. از یک عکس پرتره با زمینه ساده و بدون بافت در بک گراند که موهای پریشان داشته باشد استفاده کنید تا بهتر متوجه تمرین شوید.

ابتدا با کمک pen نواحی دور دست و پا و لباس سوژه را مشخص کنید و همانطور که تا به حال تجربه کردید(در درسهای قبل روش استفاده از این ابزار را شرح دادیم) انتخاب نمایید و دقت کنید که سایه ی زیر بدن در انتخاب شما نباشد. به قسمت موها که رسیدید خارج از مرز موها را انتخاب نمایید.

feather را بر روی عدد 1 تنظیم نمایید و یک کپی تهیه کنید.یک لایه رنگی یک دست یا بافت دار رنگی در زیر لایه اول و با کنتراست و نور مناسب بسازید.

سپس به لایه ی اول برگردید و گزینه ی multiply را برایش برگزینید. می بینید که سایه ها هم در جای خودشان با کنتراست و نور مناسب قرار گرفتند. به لایه ی دور بری شده برگردید و نام پرتره را برایش انتخاب نمایید، یک کپی از آن بگیرید و آن را hidden نمایید ،یعنی علامت چشم مقابل آن را در پنجره ی لایه های فتوشاپ بردارید.

با lasso درحالی که feather بر روی 10px تنظیم باشد دور تا دور موها را مطابق تصویر انتخاب نموده ،cut نمایید و گزینه ی darken  پنجره لایه های برنامه را برایش برگزینید. 

بر روی قسمت موها zoom کنید و با lasso در لایه ی کپی پرتره یک کپی از قسمت موها تهیه نمایید.

برای اینکه بهتر متوجه شوید ، تصاویر را با هم مقایسه نمایید و محدوده های انتخاب شده را بخوبی شناسایی کنید. بعد از این کار با یک پاک کن کوچک سافت نرم مثلاً اندازه 30 و گاهی هم کوچکتر، قسمتهایی از موها را که در آنها از بک گراند سفید  تصویر اولیه نمایان است ، با حوصله و دقت پاک نمایید.

فتوشاپ

من برای بوجود آوردن بعد بیشتر قسمتی از بک گران تصویر را تیره تر می کنم و این کار را قبل از اینکه لایه ها را با هم یکی کنم ، انجام می دهم.

نکته اعدادی که در این درس ذکر شده اند را لازم نیست تغییر دهید.

حالا برای ایجاد یک بافت فانتزی در پس زمینه ی عکس دختر بچه از تصویر گوجه فرنگی های خشک شده به این صورت استفاده می نمایم  که تصوی را به درون فایل درگ میکنم و فیلتر exclusion> Blending mode را برایش برگزیده و fill را روی 36% تنظیم می نمایم.

سپس قسمتهایی از آن را که می خواهم روشنتر و واضح تر باشند با کپی نمودن به خواسته ام نزدیک می نمایم و لایه های مربوط به بک گراند را با هم تلفیق می کنم. بعضی از قسمتهای بک گراند را مجدداً کپی می گیرم و با hue/saturation و levels به رنگ دلخواه در می آورم. دقت نمایید که اگر می خواهید، خورده موهای اطراف سر خیلی تیره نشوند و مخصوصاً برای موهای روشن از بک گراندهای روشن تر از خاکسنری وسط بهره بگیرید، بهتر است. امیدوارم که از این آموزش فتوشاپ برش عکس  استفاده نمایید.

من به عمد از یک تصویر به ظاهر معمولی و بلا استفاده(تصویر گوجه خشک شده) استفاده نمودم تا شما ببینید که چه بافتهای زیبایی را می توانید با خیلی تصاویر بسازید و خودتان هم از نتیجه آن شگفت زده شوید.

عکس متعلق است به آیلین 3 ساله از تهران(3 سالگی دختر خاله عزیز اینجانب که خیلی دل تنگشم)

نویسنده و فتوشاپکار: زویا توکلی

اللّهمّ عرّفنی نفسک فانّک إن لم تعرّفنی نفسک لم أعرف رسولک اللّهمّ عرّفنی رسولک فانّک ان لم تعرّفنی رسولک لم اعرف حجّتک

حافظ از دست مده دولت این کشتی نوح / ور نه طوفان حوادث ببرد بنیادت

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها