0

a_sadri روی صندلی داغ!!!

a_sadri
a_sadri
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2189

پاسخ به:a_sadri روی صندلی داغ!!!
شنبه 29 تیر 1392  12:06 PM

نقل قول mina_k_h

با سلام و خسته نباشید خدمت مدیر محترم راسخونی.

سلام و عرض ادب خدمت مدیر عزیز mina_k_h

1- چرا تالار زبان انگلیسی؟ مدرک تحصیلی جنابعالی؟ مدرک در زمینه زبان انگلیسی؟

خب در مورد تالار زبان انگلیسی اول اینکه به زبان انگلیسی علاقه زیادی دارم و بعد هم خب موقعیتش پیش اومد .

2- چرا به زبانهای عربی و انگلیسی علاقمندید؟

اصولا هر علاقه ای با یک وسیله ، یا شخصی یا ... ایجاد میشه من هم فکر می کنم علاقه به زبان های انگلیسی و عربی رو مدیون دبیرستان و معلم های عزیز این دروس و ... بودم .

3- اگه امروز آقای نجاران باهاتون تماس بگیرند و اطلاع بدهند که مدیریت تالار زبان انگلیسی از شما گرفته شده و به شخص دیگری داده شده عکس العملتون چه خواهد بود؟

مدیر محترم اجازه بدید مدیریت رو تحویل بگیریم بعد خبر عزلم رو بدید . فکر نمی کنم زیاد خوشحال بشم .angelcheeky

4- اسم چند از کاربران راسخونی که خیلی باهاشون صمیمی هستید؟

خب به لطف راسخون دوستان صمیمی و خوبی پیدا کردم . خیلی از کاربران سایت دوستانم هستند (مخصوصا دوستان اتاق چت) ولی اگه اجازه بدید نامشون رو ذکر نکنم چون ممکن هست بعضی از نام ها رو فراموش کنم  و ...

5- به عنوان یک مدیر تازه وارد چند تا راهکار برای جذب بهینه کاربر بفرمایید؟

به نظر من راهکارهای جذب کاربر و افزایش کارایی تالارها ، با توجه به موضوع و محتوای تالار ها متفاوت است .

در مورد تالار زبان انگلیسی در آینده طرح های بسیار جالب ، کارامد و کم نظیری  خواهیم داشت .

اما در مورد تالار های دیگر

حضور و فعالیت قابل قبول خود مدیران در تالار تحت مدیریتشان

تحقیق در مورد روش ها و موضوعات جدید و بروز در محتوای تالارها

تشویق کاربران برتر و فعال

موفق باشید.

با تشکر از شما مدیر گرامی و سوالات داغتان laugh

تشکرات از این پست
mohammad98 ravabet_rasekhoon mina_k_h AliFanoodi ali_kamali nazaninfatemeh aminq10 khodaeem1 mj_rafatnia onehamed
دسترسی سریع به انجمن ها