0

نظرات، انتقادات و پیشنهادات در موردنمایشگاه‌های راسخون

Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

پاسخ به:نظرات، انتقادات و پیشنهادات در موردنمایشگاه‌های راسخون
شنبه 8 فروردین 1394  11:21 PM

درود برهمه دوستان راسخون

من عضو جدیدهستم واطلاعات زیادی از نمایشگاههای برگزار شده راسخون تا بحال ندارم ولی نظرم درباره نمایشگاه را میگم

شروط اصلی برگزاری نمایشگاه ها که برنامه ریزی ومکان نمایشگاه وغرفه ارایی ونحوه اداره و خدمات عرضه شده ان میباشد را که اساتید فن خیلی بهتر از من واردند و زمان برگزاری نمایشگاه وپیش بینی میزان از بازدید قبل از برگزاری نمایشگاه روی موفقیت ان خیلی تاثیر دارد مثل ایام خاصی مثل دهه فجر ماه رمضان وایام تعطیل

پیشنهادی هم که دارم این است که به علت هزینه بالای نمایشگاه ( هزینه اجاره غرفه وغرفه ارایی و...) امکان برگزاری نمایشگاههای زیادی درطول سال وسطح کشور نیست به همین دلیل بهترین راهکار برگزاری نمایشگاه سیار میباشد که میشود با برنامه ریزی مناسب هرماه یا هرچند ماه در یک استان برگزارشود و بخاطر سیار بودن تمام شهرهای بزرگ ان استان را پوشش داد که برای درامدزایی وتبلیغات گزینه خیلی خوبیست

با ارزوی موفقیت روز افزون راسخون در همه زمینه ها یاحق
💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
تشکرات از این پست
ria1365 namayeshgah_ravabet omiddeymi1368 farshon mehdi0014 kordabadi mosabeghat_ravabet
دسترسی سریع به انجمن ها