انواع غذا با مرغ
چهارشنبه 8 خرداد 1392 2:44 PM
مواد لازم : برای 4 نفر
سینه مرغ | 1 عدد |
تخم مرغ | 2 عدد |
زعفران | یک چهارم ق چایخوری |
آبلیموی تازه | یک چهارم ق چایخوری |
نمک | به میزان لازم |
فلفل | به میزان لازم |
پیاز | 1 عدد |
برگ بو | 2 عدد |
طرز تهیه :
سینه مرغ را با برگ بو و پیاز و نمک بپزید . سپس آن را ریشه ریشه کنید و تخم مرغ ، زعفران ، آبلیمو و فلفل را به آن بزنید. روغن را در ماهی تابه داغ کنید و کوکو را در آن بریزید و سرخ کنید. حرارت باید ملایم باشد. موقع کشیدن ، دور کوکو را با گوجه فرنگی و سبزی تزئین کنید
************************************************************************
قبلاً طرز تهیه جوجه کباب را نوشتم .
مواد لازم برای سس :
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذا خوری |
آبلیمو | ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون | ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری |
آب | ۵ پیمانه |
فلفل و دارچین | به میزان لازم |
با مواد فوق سس را تهیه کنید و در اواسط پخت با برس مخصوص غذا دو مرحله روی کباب ها بزنید.
*********************************************************************************************************************************
مواد لازم برای : برای 4 الی 6 نفر
مرغ | 1 عدد |
خمیر | 2 استکان |
سبزی معطر خرد شده | 2 استکان |
سیر | 3 حبه |
پیاز | 1 عدد |
مواد لازم برای خمیر :
شیر | نصف استکان |
آرد | 1 استکان |
جوش شیرین | 1 قاشق چایخوری |
تخم مرغ | 2 عدد |
روغن مایع | 1 قاشق سوپخوری |
نمک و فلفل | به مقدار کافی |
طرز تهیه :
مرغ را با یک لیوان آب ، سبزی معطر ( نعنا ، ترخون ، جعفری ) و نمک و فلفل روی حرارت کم بپزید تا آبش تمام شود . پس از خنک شدن ، به قطعات دلخواه تقسیم کنید و استخوان های آن را بگیرید و قطعات را در خمیر بزنید و با حرارت ملایم سرخ کنید . برای تهیه خمیر ، جوش شیرین و نمک وفلفل را در شیر بریزید و تخم مرغ ها و آرد را به آن اضافه کنید و خوب بزنید تا خمیر صاف و یکنواختی درست شود .
**********************************************************************
موادلازم :
گوشت | 600 گرم |
پیاز درشت | 3 عدد رنده شده |
آب لیمو | 4 قاشق غذا خوری |
رب گوجه فرنگی | 5/1 قاشق غذا خوری |
روغن | به مقدار کافی |
زعفران دم کرده | 1 قاشق غذا خوری |
نمک و زردچوبه و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه :
گوشت را به قطعاتی بزرگتر از گردو به سیخ های چوبی بزنید بعد در روغن تفت دهید . البته من خودم چون طرفدار غذای آب پز هستم در روغن تفت نداده ام بعدگوشت را باپیاز و زرد چوبه بپزید .بعد از پخته شدن به آن نمک و آبلیمو و رب گوحه فرنگی و زعفران بزنید . در صورتیکه گوشت را سرخ نکرده اید میتوانید در آخربه آن کمی روغن زیتون و یا روغن حیوانی اضافه کنید .حتماْ در آخر به اندازه یک لیوان از آب غذا باقی بماند تا به عنوان سس از آن استفاده شود .
************************************************