آشنایی با روش تهیه شربت آبلیمو
یک شنبه 5 خرداد 1392 5:44 PM
نصف لیوان آبلیمو، یک لیوان شکر و یک چهارم لیوان گلاب را با هم مخلوط میکنیم.
شکر یک لیوان
آبلیمو نصف لیوان
گلاب یک چهارم لیوان
آب سه و نیم لیوان
با این مقدار مواد لازم حدوداً به اندازه پنج لیوان از ”شربت آبلیمو“ خواهیم داشت.
یک لیوان شکر (معادل 250 گرم)، نصف لیوان آبلیمو (معادل 120 گرم)
یک چهارم لیوان گلاب (معادل 60 گرم)، سه و نیم لیوان آب (معادل 900 گرم)
نصف لیوان آبلیمو، یک لیوان شکر و یک چهارم لیوان گلاب را با هم مخلوط میکنیم.
سه و نیم لیوان آب اضافه کرده.هم میزنیم تا شربت آبلیمو آماده شود (با 3 لیوان آّب، شربت پر شیرین و 4 لیوان آب، شربت کم شیرین خواهد بود). در صورت دلخواه میتوان کمی زعفران آب کرده به شربت اضافه کرد تا شربت آبلیمو زعفرانی تهیه شود.
شربت را در یخچال گذاشته، تا خنک شود. شربت خنک شده با چند تکه یخ آماده پذیرایی میباشد.