0

اتاق چت راسخون

javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 53859

پاسخ به:((¯`»._.«¦¤¦ اتاق چت كاربران راسخون ¦¤¦»._.«´¯))
جمعه 13 اردیبهشت 1392  6:00 PM

نقل قول tahmores

با سلام  خدمت مدیر محترم  javad 100

کمی مفل حضرت علی و حضرت زهرا باشیم 

قرار الگوی ما کسی باشه  که حتی  وقتی دشمنش حر که اب رو روی طفلانش بسته بود  اومد برای معذرت خواهی بدون درنگ بپذیره

..

اما همیشه نارضا بودن  همیشه شکایت کردن   همه ایراد گرفتن  کار درستی نیست   یه موقع میشه رو بعضی ها  اشتباهات چشم  رو بست

ما در تالار گفتگوی آزاد تاپیکی ایجاد نمودیم   به نام اتاق چت کاربران     ( http://www.rasekhoon.net/forum/thread/740268/page1/success/)

اگه دوست داشتید و تمایل داشتید خوشحال میشم   اونجا  ادامه بدیم شاید ادامه بحث تو این تالار کار درستی نباشه 

با سلام و عرض ادب

مدیر محترم جناب tahmores

اول خواستم بگم که نام کاربری من جواد نیست جاوید هست و 100 هم نیس بلکه 1000 wink دلیل خاصی برای انتخاب پسوند هزار نداشتم فقط چون قبلا با نام کاربری javid و بقیه ایجاد شده بود،بااین نام ثبت کردم...

به قول شما باید رو بعضی اشتباهات چشم رو بست (مثل آن خاطره ی تلخ خرید از فروشگاه و آن اتفاق های ناگوار...)چشم ها رو باید شست جور دیگر باید دیدwink

جمله ی خوبی بود انشاء ا... آنها را الگو و سرمشقی درست برای زندگانی خودقراربدیم....

و برای این دوست عزیز جناب salma57 هم باید بگم منظور و خطاب من به شخص شما نبود ، و اگر به متن توجه کنید (نقل قول:اگر کاربری از شخصی سوال داشت از طریق پیام یا تالار..)منظور از بعضی از مدیرایی که به اتفاق یه بار به پست خود من پاسخ داده شد که در نهایت به جواب درستی هم نرسیدم و منظورم دخالت بعضی ها... و چون در انجا شما هم جواب داده اید گفتم شبهه ای ایجاد نشود..،(منظور بعضی ها)

با سپاس

امیدوارم همیشه موفق و موید در هرکاری باشید

یاعلی

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

تشکرات از این پست
salma57 AliFanoodi tahmores carcar nazaninfatemeh ali_kamali rashon sajjadsaleh shazdeh18 aminq10 09303495228 yarabyarabyarab isar1342 093293224600 mehdi8888677 mahdi116 lovelynarges hamed_yurdum Mohebbane_zahra reza_vandy borkhar DRAGON333 nafas12 sssking mahdiro_eshghe
دسترسی سریع به انجمن ها