شپش کشتن عمر بن خطاب در نماز ( از کتب اهل تسنن )
شنبه 7 اردیبهشت 1392 11:37 PM
یکی از مسائل بسیار مهمی که بین ما و جماعت مخالفین مطرح است این است که آنها معتقدند عمر انسانی پاک و مطهر بوده است و همه اعمال و رفتار وی اسلامی و طبق سنت رسول خدا صلی الله علیه و آله بوده است. در حالیکه در بسیاری از موارد طبق اعتراف خود علمای اهل تسنن بسیاری از اعمال این شخص نه تنها غیر اسلامی بوده بلکه بدعت در دین می باشد. یکی دیگر از افتضاحاتی که عمر ایجاد کرده است این است که در نماز به جای این حواس خود را به نماز و خداوند جمع کند شپش های بدن خود را می کشته است که این مطلب در معتبرترین کتب خود اهل تسنن ذکر شده است که در پست به بیان این مطلب می پردازیم.
این مطلب در کتاب مصنف ابن ابی شیبة - چاپ مکتبة الرشد - جلد ۳ - کتاب الصلاة - باب ۶۹۷ الرجل یأخد القملة فی الصلاة - صفحه ۳۵۳ - حدیث ۷۵۴۸ موجود می باشد.
تصاویر زیر مجلد کتاب و صفحه ۳۵۳ و حدیث ۷۵۴۸ کتاب مصنف ابن ابی شیبة می باشد.
( توجه : برای دیدن تصاویر در اندازه واقعی روی آنها کلیک نمایید )
ترجمه حدیث : از عبد الرحمن بن أسود نقل شده است كه گفت: عمر بن خطاب، شپشي را در نماز كشت؛ به طوري كه خون شپش بر دست او جاري شد.
منابع بیشتر :
۱ ـ کنزالعمال ، جلد ۸ ، صفحه ۲۱۶ ، حدیث ۲۲۶۲۵ ناشر : مؤسسة الرسالة
۲ ـ جامع الاحادیث سیوطی ، جلد ۲۸ ، صفحه ۱۲۰ طبق نرم افزار مکتبة الشاملة
پس در قسمت اول از معتبرترین کتب مخالفین ثابت شد که عمر به جای این که در نماز حواس خود را به نماز و خدا جمع کند شپش بدن خود را میکشته است. در قسمت بعدی این مطلب نظر علمای اهل تسنن را بیان می کنم که آنها شپش را نجس می دانند که بدون شک اهل تسنن می دانند که موجود بودن نجاست در نماز باعث ابطال نماز می باشد. توجه شما را به این قسمت جلب می کنم.
این مطلب در کتاب الاستذکار - چاپ دار قطیبة بیروت - جلد ۲ - کتاب الطهارة - باب ۴۴ - صفحه ۱۲۴ - حدیث ۱۶۷۴ موجود می باشد.
تصاویر زیر مجلد کتاب و صفحه ۱۲۴ و حدیث ۱۶۷۴ کتاب الاستذکار می باشد.
( توجه : برای دیدن تصاویر در اندازه واقعی روی آنها کلیک نمایید )
حدیث : وأما القملة والبرغوث فأكثر أصحابنا يقولون لا يؤكل طعام ماتا فيه أو أحدهما لأنهما نجسان وهما من الحيوان الذي عيشه من دم الحيوان
ترجمه حدیث : اما شپش و كك ؛ اكثر اصحاب ما (مالكيها) ميگويند: اگر شپش و كك ، يا يكي از آنها در غذاي بيفتند و بميرند، از آن غذا نبايد خورد؛ زيرا هر دوي آنها نجس و از آن دسته حيواناتي هستند كه در خون حيوان زندگي ميكنند.
نکات این مبحث : ۱ ـ از کتب خود جماعت مخالفین ثابت شد که عمر در نماز شپش بدن خود را می کشته است تا هنگامی که خود از دستش جاری میشد.
۲ ـ شبهه ای که جماعت مخالفین مطرح می کنند این است که چرا حضرت علی ارواحنا فداه در نماز انگشتر خود را به آن سائل دادند و حواسشان به نماز نبود ، ما می گوییم ای جماعت گمراه ، زکات یکی از اوامر الهی می باشد که حضرت علی ارواحنا فداه امر خداوند را در نماز خود به جا آورده اند یعنی تمام هوش و حواس حضرت به خداوند بوده و امر خدا را به یاد می آورند و انگشتر خود را به آن سائل می دهند ، آیا این عمری که شپش بدن خود را می کشد به خدا و نماز توجه می کند ؟؟ قطعا چنین نیست. آیا زکات دادن در نماز بد است یا شپش کشتن تن انسان در نماز ؟؟
۳ ـ رسول خدا صلی الله علیه و آله می فرمایند : النظافة من الایمان : نظافت از ایمان است ، پس ثابت می شود که عمر حتی نظافت را هم رعایت نمی کرده است و از دایره دیانت و ایمان خارج است.
۴ ـ در قسمت دوم ثابت شد که شپش نجس می باشد ، پس عمر حتی به احکام شرعی هم آگاه نیست و نمی داند که با نجاست نمی توان نماز خواند ، پس هم نماز او باطل است و هم جاهل به احکام اسلام است.
۵ ـ بدون شک کسی که خلیفه رسول خداست باید عین رسول خدا باشد ، آیا چنین عملی طبق سنت پیغمبر خدا صلی الله علیه و آله می باشد ؟؟ قطعا چنین نیست. پس عمر جاهل به سنت است و نمی تواند خلیفه رسول خدا باشد.
جماعت مخالفین اهل بیت علیهم السلام لطفا عادلانه و عاقلانه قضاوت کنید