0

اگر رئیس جمهور شوم ... (تاپیک با امتیاز ویژه)

mahdi281
mahdi281
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 48

پاسخ به:اگر رئیس جمهور شوم ... (تاپیک با امتیاز ویژه)
یک شنبه 1 اردیبهشت 1392  11:13 PM

در این صورت  با اتکا به خداوند و همفکریی متخصصان و کمک از مردم شریف ایران  سعی میکنم موارد زیر را انجام دهم.

1- با استفاده از توانمندیهای فناوری اطلاعات زیر ساختهای لازم در ساماندهی اطلاعات لازم در حوزه های مختلف جامعه را فراهم خواهم نمود تا در بیشتر بخش ها همچون مالیات، هدفمندی یارانه ها، سهمیه بندی بنزین، برنامه ریزی های اقتصادی و ...به کمک مدیریت بهتر جامعه بیاید.

2- با کمک کارشناسان و اساتید فن اقتصاد راهکارهایی بومی برای ساماندهی اقتصادی برنامه راهبردی فراهم می کنم. نابسامانی در حوزه های اقتصادی مرتبط با ارز جامعه را آزرده است.

3- با برنامه ریزی دقیق کشور را در حوزه کشاورزی، دامداری و تولیدات ضروری داخلی به توانمندی کامل می رسانم.

4- تمام توانم را در ایجاد آرامش روانی، اقتصادی و سیاسی جامعه به کار میبستم.

5- فاز دوم یارانه ها را در ابتدا فقط برای گاز ، برق و آب مصارف خانگی که تاثیر متقابل روی جامعه ندارد شروع خواهم نمود تا مردم در مصرف  دقیقتر عمل نمایند و به جای پول نقد به مردم کارت انرژی خواهم داد که با کسر هزینه آب برق و گاز پس از 2ماه قابل نقد شدن است( لازم است با کمک بند اول تمام کنتورها به نام مصرف کنندگان تغییر نماید و به هر سرپرست خانوار از هر نوع کنتور حداقل یکی اختصاص داشته باشد).

6- از هرگونه تصمیم بدون کارشناسی و یک شبه پرهیز می کردم.

و بسیار مشورت گیری

تشکرات از این پست
sadeghfafi salma57 tahmores ravabet_rasekhoon AliFanoodi a_sadri ictgolshan taghvimi seeedmortezamosavi NightClawler zibatak
دسترسی سریع به انجمن ها