0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی
شنبه 4 شهریور 1396  11:04 AM

نقل قول fatemeh74

سلام و عرض ادب و روز بخیر 

حدود یک هفته ای می گذره از روز چپ دست ها، ولی با این حال این مناسبت دوس داشتنی رو به آقای قریشی و همه دوستان چپ دست تبریک میگم.

راستش وقتی برام پیام اومد اگه چپ دست هستید اعلام کنید، گفتم امسال قراره سایت برامون یه جشنی، کیکی، گلی، مسابقه ای در نظر بگیره ولی خبری نبود sad

من بیشتر منتظر مسابقه ای بودم واسه چپ دست های سایت، اینم از تفکرات و تصورات منهangel

فقط کانال انجمن چپ دست ها بهمون معرفی شد، هر چند کانال خوبیه ولی این کانال هم تبعیض قائل شد.cool

سلام و وقت بخیر.

همراه بزرگوار ضمن تشکر از تبریک شما، بنده هم به عنوان یک چپ دست به شما مجددا تبریک عرض می کنم. عرض شود همانطور که می دانید تا کنون حتی در حد یک تبریک هم در روز جهانی چپ دست ها در راسخون اتفاقی رخ نداده بود. اما امسال قرار بود برنامه ای انجمن چپ دست های ایران برنامه ای اجرا کند و طبق هماهنگی که داشتیم قرار شد کانال ایشان به شما عزیزان هم معرفی بشود تا از برنامه ی ویژه ای که در این روز در تهران تدارک دیده شده بود مطلع شوید و هر کس علاقمند است شرکت نماید. تا ان شاالله پس از استفاده از این برنامه، سال آینده یا در فرصتی مناسب تر با حضور راسخونی های چپ دست برنامه ی مشترکی شاید در اصفهان برای چپ دست ها برگزار شود.

این بود که در حد یک تبریک به شما عزیزان بسنده شد و ان شاالله در آینده ای نه چندان دور اتفاقات خوبی رخ خواهد داد.

باز هم تبریک و شاد باش به این انسان های خاص

تشکرات از این پست
mty1378 salma57 farshon fatemeh74 shayesteh2000 nazaninfatemeh ehsan007060
دسترسی سریع به انجمن ها