0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی
چهارشنبه 28 تیر 1396  11:23 AM

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول salma57

تشکر از پاسخگویی شما.

یه پیشنهاد

همین الان به صفحه اصلی انجمن برین و پست هایی که روی صفحه هست ببینید.

واقعا پست های مفید رو صفحه هستند یا فقط اسامی چند اکانته ها (مولتی اکانت ها) رو صفحه رژه میرن؟؟؟

اونم پست هایی که عملا پاسخ ها و پست ها نمایش داده نمیشه.

من‌ برم آمار پنجاه پستی که میبینم در بیارم

برای پست بعد میفرستم

در این مورد همانطور که در جریانید، آخرین پست از هر کاربر قابل مشاهده است و خوب هر نام کاربری که پستی ارسال می کند مشاهده خواهد شد. اما جهت بهتر شدن نمایش پست ها در تاپیک های مختلف، واحد فنی در صدد است آخرین پست از هر کاربر در هر تاپیک را نمایش دهد. به این معنی که اگر کاربری چند پست در چند تاپیک مختلف ارسال کند، تمامی آن پست ها نمایش داده خواهد شد و اگر در یک تاپیک چند پست ارسال کند آخرین پست آن قابل مشاهده است.

به این صورت هم فعالیت در تاپیک های مختلف بیشتر خواهد شد و هم اگر پستی از نظر یک کاربر جالب بود با مراجعه به آن تاپیک می تواند دیگر پست های ارسالی در آن تاپیک را نیز مشاهده کند.

امید که بهترین نتیجه حاصل شود.

با تشکر

اگر روز اول که این شیوه اجرا شد و به  اون اعتراض شد این پاسخ از سوی مسئولین داده میشد مطمئنا اعتراضات کمتر میشد.

گرچه به نظر من بهتر بود تا زمان برنامه نویسی جدید، صفحه اول رو به همون حالت قبل در می آوردن. چون این وضعیت واقعا مضحک شده.

در هر لحظه ای به انجمن سر بزنید. حداقل بیست پست از پست های آخر مربوط به مسابقات در حال برگزاری هست. پست های غیرفعال....

بقیه پست ها هم چون از صفحه اصلی کلا محو میشن، بازدیدهاشون کم و‌کمتر میشه.

ببخشید مزاحم وقت شما شدم.

موفق و‌موید باشید

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

تشکرات از این پست
khodaeem1 rasekhoon_m borkhar farshon r_hasti_r mty1378 mehdi0014 nazaninfatemeh siryahya omiddeymi1368 ria1365 mohammad_khoshghamat ehsan007060
دسترسی سریع به انجمن ها