0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی
شنبه 20 خرداد 1396  10:06 PM

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول amirali123

با سلام خدمت دوستان 

ببخشین یه انتقاد داشتم 

بعضی از دوستان پست های نجومی رو انجام میدن که واقعا هیچ تاثیر محتوایی و معنایی نداره اخه این چه و ضعی هست اصلا خودشون دریغ از خوندن یه پست همین طوری شلیک واری پست ارسال میکنند یه تذکری یه چیزی اخه واقعا که ناراحت کننده است و قابل تحمل نیست 

عرض سلام و ادب حضور شما و آرزوی قبولی طاعات و عبادات.

همراه گرامی ضمن تشکر از انتقاد وارده شایان ذکر است تذکرات به این دوستان داده شده و پست های ایشان همه پشت در تایید مانده است. ان شاالله که همه با هم در کنار هم به خوبی و با کیفیت بالا به فعالیت و ارسال پست های ناب بپردازیم و از آنها استفاده کنیم.

با تشکر و التماس دعا

مسوول محترم روابط عمومی جناب آقای قریشی

باسلام وقبولی طاعات وعبادات شما

عذرخواهم بنده قبلابامسوول نظارت سایت دراینموردصحبت کردم ودرموردگفته جنابعالی نظری عکس داشتندومعتقدبودن که چاره ای جزتاییدندارنداگرتاییدمی شوندپس چگونه اینهمه حسنه دارندوهمیشه درفروشگاه بیشترین میزان خریدمربوط به نجومی کاراست؟

البته ناگفته نماند خودمم یه مدتی زیرآبی می زدم واقدام به نجومی کاری می کردم.

چراحقیقت روبه کاربران نمی گوییدبه نظرمن نظرحاج آقادرموردمولتی ویتامین هاکه می فرمایندچون اینترنت مصرف می کنندوهرکدام مشخصات جداگانه ای دارندجواب قانع کننده ای است هرچندکه این جواب روهم برخی قبول ندارندحالانمی خواهم مسیله مولتی ویتامینهاروپیش بکشم چون خودم هم ازاین کاردست کشیده ام امادوست داریم جواب قانع کننده بشنویم نه آنکه نظارت یه نظری بگه ،جنابعالی نظری مغایرلطفایک نظراجماع داشته باشید،شرمنده که پابرهنه اومدم وسط.خنده

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

تشکرات از این پست
amirali123 rasekhoon_m ehsan007060
دسترسی سریع به انجمن ها