0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی
سه شنبه 3 اسفند 1395  10:05 AM

نقل قول salma57
نقل قول rasekhoon_m
نقل قول salma57

سلام و عرض ادب.

ممنون آقای قریشی بابت پاسختون

من پیشنهاد بهتری دارم.

اتاق چت رو ببندین، بگین همه کپی پیست کنن.

امتیازاتش بهتر و راحت تر کسب میشه. اهانتی هم نمیشه. هر روز هم نباید به این و اون جواب پس بدیم چرا یکی پستش کج شد!!!

ما کانال تلگراممون رو داریم، بی امتیاز اراجیفمون رو برای هم میفرستیم، اسباب زحمت دیگران هم نمیشیم

حتما پیگیر این پیشنهادم باشید.

سلام. سرکار خانم قرار شد با هم با لطافت صحبت کنیم به خصوص ما که به عنوان مسئول و مدیر هستیم باید الگو باشیم. اگر خاطرتون باشه توی اون قولی هم که همه متعهد شدیم این رو لحاظ کردیم.

اما در مورد امتیاز هم این پاسخ شما بزرگوار می تونست به گونه ای دیگر باشه که موارد پیشنهادی بررسی بشه نه اینکه فکر کنید اسباب زحمت هست و اینها. بنظر بنده یه جاهایی باید جبهه گرفت که قبلا هم صحبتش رو کردیم و عمل هم شد. یه جاهایی هم باید آموزش داد و الگو شد و نتیجه گرفت.

لطفا.

ببخشیدا!!!!

این جمله رو شاید بهتر بود در پاسخ به کاربری میدادید که گفتن ما اراجیف مینویسیم.

ایشون جمع بستند، نه در فرد استثنا قائل شدند، نه در زمان، و ....

من همیشه مخالف صددرصد پست کپی پیستم. یه اتاق چت مونده و چند تالار دیگه،

امتیاز ویژه که نمیدین هیچ! همون امتیاز عادی رو‌هم بردارید، دیگه انجمن، میشه انجمن به تمام معنا.

ما که احوالپرسیهامون رو در تلگرام با امکانات عالی داریم، آنلاین هست با امکانات ویژه.

چه لزومی داره احوالپرسی رو بیاریم اینجا؟!

تازه با این امکانات کمی که اتاق چت راسخون در مقابل تلگرام داره!!!

پیشنهادم واقعی بود....

قبلا هم درخواست دادم. میتونید از حاج آقا بپرسید چند بار این موضوع رو مطرح کردم!

نه اتفاقا منظور بنده این نبود که به کاربر چیزی نگفتم اتفاقا صحبت هایی عرض شد! لذا روی سخنم با کس خاصی نبود توی مطلب قبلی. صحبتم این بود که توی اتاق چت باید با خوبی و آرامش (مثل آخرین پست جناب فرشون که روشن کردن چرا میان اتاق و از حرفای بعضی کاربران از کوره در نمیرن) این مطلب رو دنبال کرد تا اهداف وآرمان های واقعی شکل گیری اتاق و رفاه راسخونی ها دوباره مورد بحث و بررسی قرار بگیره تا همه کاربران و کسانی که توجیه نیستند هم فرابگیرند.

شما مدیریت اتاق رو دارید و این به چالش کشیدن ها هم اگر از سوی خودمون باشه مطمئنا نتایج خوبی خواهد داشت.

تشکرات از این پست
salma57 farshon ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 mty1378 nazaninfatemeh borkhar
دسترسی سریع به انجمن ها