پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392
چهارشنبه 14 فروردین 1392 10:02 AM
با سلامی دوباره
بنده سوال کردم و میخوام که به سوالم پاسخ داده بشه
با زدن تشکر فکر نکنم سوال بنده جوابش معلوم بشه!!!!!
با سلام
دوست عزیز شاید بعضی از سوالات و پیشنهادات، نیاز به بررسی و تصمیم گیری داشته باشند. این فرصت را به ما بدهید تا در خصوص پیشنهادات و سوالاتتان مشورت های لازم را انجام دهیم. از نظر شما تشکر کردیم و مطمئن باشید کلیه این پست ها خوانده و پاسخ داده خواهند شد همانطور که تاکنون نیز چنین بوده.
در مورد جوائز مدیران و کاربران برتر، مدیر ارشد انجمن ها صاحب اختیارات هستند و با نظر ایشان تصمیم گیری می شود. اما هدف ما این است که از دادن هدیه که در اکثر مواقع کاربران برتر، قبلا آن را به نحوی از سایت دریافت کرده اند، جلوگیری کنیم. بدین ترتیب که با دادن امتیازات ویژه، این انتخاب را به خودتان بدهیم که هرآنچه به هر تعداد لازم دارید از فروشگاه تهیه فرمائید. البته این را متذکر می شویم که منبع محصولات فروشگاه و جوائزمشترک است، و به زودی فروشگاه متنوع و جذابی را شاهد خواهید بود.
با عرض سلام و احترام ، يه خواهش بگوييد اين به زودي چه زمان است ؟؟؟
الان حدود يك سال است بخش ارسال مطلب قطع شده است ، در اين مدتي كه در راسخون بودم ( و هستم ) بار ها ديده ام كاربران در مورد فعالسازي اين بخش درخواست داده اند و شما هم به همه آنها جواب داده ايد ولي در اين مدت همگي جواب ها يكي بوده است "در اين مورد هنوز تصميم گيري هاي لازم انجام نگرفته است يا همان بزودي " خواهشمند است براي كاربران يك زمان ارائه دهيد مثلاً همين فروشگاه بگوييد در فلان مناسبت يا در فلان ماه شاهد فروشگاه متفاوت هستيد ...
با سلام و تشکر
به این زودی به معنای این است که کارهای اداری و دستورات لازم در خصوص انجام آن موضوع، اتخاذ شده و در مرحله اجرا است. محصولات جدید برای فروشگاه در این ماه تهیه می شوند.
در خصوص بخش ارسال مقاله، خوب واقعا تصمیمی گرفته نشده و فعلا مشخص نیست که اصلا فعال می شود یا خیر و به نظر بنده نیز، منتظر این بخش، فعلا نباشید.