0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392
یک شنبه 11 فروردین 1392  2:04 PM

نقل قول doctor114

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما:

دیروز پستی در این قسمت  ایجاد کرده بودم در مورد اصلاح یکی از سوالات مسابقات ، که ساری را به اشتباه ، پایتخت مازندران ذکر کرده بودید !!! الان آمدم ببینم جواب رو ، پست خودم را هم نمی بینم !!!!!! چرا؟!

مسئول محترم انجمن ها هم این پست را دیده و تشکر زده بودند ، حالا چرا این پست غیر فعال یا پاک شده است ؟!

برای چندمین مرتبه عرض میکنم ، اگر نمیخواهید کسی ازتون انتقاد کنه و خودتان را مبرا از اشتباه می دانید ،عنوان انتقادات را از این تاپیک بردارید.

بنده برای چندمین بار شاهد این عمکرد شما هستم !!! پذیرش اشتباه و سعی در جلوگیری از تکرار مجدد آن خودش شهامتیست بس بزرگ واین گونه  برخورد های شما به نظر من نشانه ی ضعف شماست.

سپاس

با سلام

بنده بیش از اینکه نپذیرفتن انتقاد را نشانه ضعف بدانم، زود قضاوت کردن را ضعف بزرگ تری می دانم.

من نیز از پست شما تشکر کرده بودم اما ظاهرا مسئول مسابقات سوال مذکور را به دلیل ایراد محتوایی، حذف کردند و بالطبع نظر شما نیز باید غیرفعال می شد چون به سوالی ارجاع می شد که حذف شده!  اگر هدف شما اصلاح ایرادات سایت است، نباید از این موضوع ناراحت شده باشید. چون موردی که متذکر شدید را ما بررسی و برطرف و طبق فرمایش خودتان، تشکر نیز کرده ایم.

در هر صورت بازهم از دقت نظر همیشگی شما قدردانی می کنم.

تشکرات از این پست
AliFanoodi doctor114
دسترسی سریع به انجمن ها