0

گفتگوهای چهره به چهره در مساجد احيا شود

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

گفتگوهای چهره به چهره در مساجد احيا شود
سه شنبه 22 اسفند 1391  12:38 PM

سه شنبه 22 اسفند 1391 11:27:42             شماره‌ خبر :1203221
حجت‌الاسلام ارباب‌سلیمانی:
گفتگوهای چهره به چهره در مساجد احيا شود

گروه اجتماعی: مشاور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبير ستاد عالی كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد كشور، بر احيای گفتگو‌های چهره به چهره در مساجد تأكيد كرد و گفت: بايد جوانان در هيئت امنای مسجد نقش فعال داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان شرقی، به نقل از روابط عمومی اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، حجت‌الاسلام حميدرضا ارباب سليمانی، مشاور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبير ستاد عالی كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد كشور شامگاه گذشته، 21 اسفندماه در مراسم گراميداشت بيستمين سالگرد تأسيس ستاد عالی كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد، فعاليت در كانون‌های مساجد را موجب مباهات و مايه افتخار عنوان كرد و گفت: ايجاد كانون‌های فرهنگی ـ هنری در كنار مساجد و فعاليت در اين مراكز، به دليل حضور در مسجد و اقامه ارزش‌های معنوی و اقامه نماز مايه خير و بركت است.

دبير ستاد عالی كانون‌های مساجد كشور، مساجد را پايگاه عبادت و جايگاه سياست خواند و يادآور شد: مسجد زادگاه انقلاب اسلامی است و برای حفظ انقلاب بايد مساجد را حراست كرد و محور حركت‌های سياسی اجتماعی قرار داد.

حجت‌الاسلام ارباب‌سليمانی افزود: دست‌اندركاران فرهنگی، برنامه‌ريزان و مسئولان بايد جايگاه مسجد را در برنامه های توسعه شهری و فعاليت های خود لحاظ كنند و نبايد از اين مسئله غفلت كنند، چرا كه محلات و مناطقی كه در آن مسجد نيست آسيب‌زا بوده و بايد در همه نقاط مسجد باشد.

وی اظهار كرد: گاهی اوقات شهرك جديدی احداث می شود و نهايتا دنبال جا برای ساخت مسجد می‌گردند در حالی كه مكان و جايگاه ساخت مسجد را بايد قبل از ايجاد و احداث شهرك‌های جديد مشخص كرد.

دبير ستاد عالی كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد كشور، با اشاره به روايتی در خصوص برخورد پيامبر اكرم (ص) با همسايه يهودی، خاطرنشان كرد: با روی خوش و مدارا، بايد جوانان را جذب كانون‌های فرهنگی هنری مساجد كنيم و نبايد اجازه دهيم با كينه و تفرقه فضای همدلی و همكاری به خطر افتد چرا كه مسجد پايگاه وحدت است و كانون و بسيج به عنوان دو بازوی مقتدر در كنار امام جماعت مسجد نقش خود را ايفا می‌كنند.

مشاور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی، بر احيای گفتگوهای چهره به چهره در مساجد تأكيد كرد و گفت: يكی از ويژگی‌های پيامبر اين بود كه منتظر نمی‌ماند مردم به او مراجعه كنند و از وی سؤال بپرسند ايشان هميشه به سراغ مردم می‌رفتند.

وی با تأكيد بر مطالعه سيره پيامبر(ص) اين شيوه را درس آموز خواند و تاكيد كرد: پيامبر انسان‌ها را با اخلاق جذب می‌كردند و منش ما نيز بايد منش پيامبر باشد، اگر چهره به چهره و با همدلی عمل كنيم می‌توانيم نسل جوان را به مساجد جذب كرده و اين پايگاه را تقويت كرده و در مقابل تهاجم فرهنگی، جوانان را ايمن سازيم.

حجت‌الاسلام ارباب سليمانی يادآور شد: در استان آذربايجان شرقی با وجود 670 باب كانون فرهنگی هنری، در خصوص ايجاد كانون، كتابخانه در مساجد، مصلاها و ايجاد كانون فرهنگی ـ هنری تخصصی، شاهد يك جهش هستيم و بعد از اين نيز تعميق بخشی به فعاليت‌های انجام شده و تقويت فعاليت‌های فرهنگی در كنار توسعه اين فعاليت‌ها بايد مد نظر باشد.

مشاور وزير با تجليل از حضور افتخاری و پرشور جوانان در مساجد و اداره كانون‌ها، خاطرنشان كرد: بايد جوانان نيز در هيئت امنای مساجد نقش پررنگی داشته باشند چرا كه حضور نيروهای جوان و تحصيل‌كرده و تازه نفس در مساجد همگام با تجربه‌های روحانيان و پيشكسوتان، موجب رونق بيش از پيش مساجد و كانون‌های فرهنگی ـ هنری می‌شود.

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها