همه ازدواج كردن،شازده، عباس، منصور، آق قندي، حبيب، صمد، سعادتي، شير فرهاد، >>تو موندي و مش قربون!
چشمم وقتي زيباست كه پر از اشك باشه . اشك وقتي زيباست كه براي عشق باشه . عشق وقتي زيباست كه واسه تو باشه. تو وقتي زيبايي كه واسه من باشي!
فرشته از سنگ ميپرسه چرا از خدا نميخوا ي كه تو رو انسان كنه؟؟؟سنگ ميگه هنوز اونقدر سخت نشدم كه انسان بشم!!!!!
اگه يه روز چشمات پر اشك شد و دنبال يه شونه گشتي كه گريه كني صدام كن . بهت قول نمي دم كهساكتت كنم...ولي قول مي دم كه پا به پات گريه كنم.
گليم بخت من را از سياهي بافتند/بناي عمر من را ازتباهي ساختند/ شكسته دل خسته ام از زندگي/نسيب من رنج وازردگي / حالا ديگه آرزو مي كنم واسه خودم مرگ و آسودگي / بعضي ها بايد باشند هميشه گريون /بعضي تو بختشون نوشته زندون / بعضي خاكشون از غم /بعضي سهمشون ماتم/ من مي خواستم شب وروشن ببينم/ازدلم رنج و غم وغصه رو بيرون كنم
چند وقته ميخوام يه چيزي بهت بگم، ولي رووم نميشه! اين بار ديگه ميخوام بگم. دو... دوس.. دوسه.... دوست..... دو سه تا 6 تا ميشه
ارتباط ريش و تيغ قبل از انقلاب و بد از انقلاب :
قبل از انقلاب با تيغ ريش ميزدن .. بد از انقلاب با ريش تيغ ميزنن!!
فكر ميكني كه عاشقي؟؟ اصلاً ميدوني عاشق به كي ميگن؟؟ چند درصد فكر ميكني كه عاشقي؟؟ تمومزندگيت به اون وابسته ست؟؟؟ همه جا اونو ميبيني؟؟ اون به زندگيت معني ميده؟؟ اگه يه روزي همين عشقت بره با يكي ديگه ! چيكار ميكني؟؟؟ اگه بفهمي ديگه هيچ وقت هيچ وقت نميتوني بهش برسي چي؟!اون وقت چي كار ميكني؟؟؟ خودتو ميكشي! اونو ميكشي!؟ و يا ...... اما بزار يه چيز رو بهت بگم اگه اين كار رو ميكني مطمئن باش عاشق نيستي پس معني واقعي عاشقي رو خراب نكن چون زماني ميتوني بگي عاشقشم كه فقط وجودش برات مهم باشه نه حضورش در كنار تو!!
دايناسور به دوست دخترش ميگه بيا بريم سينما دوست دختره ميگه نميام ميگه بريم رستوران ميگه نه ميگه بريم خونه ي من ميگه نه بهش ميگه همين كارها رو كردي كه نسلمون مونقرض شد!
بهت smsميفرستم! جهان بيش از 6 ميليارد نفر جميت دارد..........يكي نيست به من خل بگه چرا واسه تو.
بخشندگي را از درخت بياموز كه حتي سايه اش را از هيزم شكن هم دريغ نميكند!!
خيلي دوستت دارم...يه روز ميام دنبالت ...باهم ميريم يه جا ي دور كه دست هيشكي بهتنرسه.......قربانت عزراييل!
تو خود نمره ي بيستي... تو خوده نمره بيستي ... زوق نكن هيچ گهي نيستي !
اگر رفتم تو يادم كن. اگر مردم تو خاكم كن. اگر ماندم در اين دنيا، به مهر خود تو شادم كن!
وقتي از مادر متولد شدم ..صدايي در گوشم طنين انداخت كه بعد از اين با تو خواهم بود . بهش گفتم توكيستي؟ گفت :غم! فكر كردم غم عروسكي خواهد بود كه من بعدها با اون باز ي خواهم كرد . ولي بعدهافهميدم!! كه من عروسكي هستم در داستان غم.
عشق اون نيست كه يه نفر با تو، تو بارون راه بره تا هر دوتاتون خيس بشين ... عشق اونه كه يه نفر توبارون چتر تو بشه تا تو خيس نشي و تو نفهمي چرا خيس نشدي!...
روي تو يه حساب ديگه ميكردم ... ناراحت نشو.... ولي همه راست ميگن تو يه آدم دو رويي... يه روتماهه ، و روي ديگت گل ...
به كوه گفتم عشق چيست؟ لرزيد . به ابر گفتم عشق چيست؟باريد . به باد گفتم عشق چيست؟ وزيد . بهپروانه گفتم عشق چيست؟ ناليد . به گل گفتم عشق چيست؟ پرپر شد . و به انسان گفتم عشق چيست؟ اشك از ديدگانش جاري شد و گفت؟ ديوانگيست!!!
حقوق كارمندا مثل پريود خانوماست! به سه دليل:
1)ماهي يك بار بيشتر اتفاق نمي افته . 2)دو روز بيشتر دووم نمياره . 3)تموم كه بشه ترتيبت رو ميده!
تو زيبا ،تو ماه، تو دوست داشتني، تو مهربون، تو جذاب، تو بهترين، تو يه فرشته ... ولي من چي؟ يهآدم خالي بند!!
20 بار ديدمت . 19 بار بهت خنديدم . 18 بار به من اخم كرد ي. 17 بار از دستم خسته شد ي. ولي 16 بار ديگه سعي كردم و 15 جمله عاشقونه را 14 بار به 13 زبان و 12 لهجه و 11 روز و روزي 10 بار به كمك 9 نفر به تو گفتم . اما تو 8 بار قهر كرد ي. 7 بار صورتت رو از من برگردوندي و من 6 بار برات مردم . 5 بار قربونت رفتم و 4 بار نازتو كشيدم . تو 3 بار ناز كرد ي و 2 بار خنديدي و جونمو به لب رسوندي تا 1 بار بگي دوستم داري!
مي دوني چه قد دوست دارم 3 دنيا: اين دنيا اون دنيا دنياي عشق و مستي