پاسخ به:نظر سنجی : پایتخت بعدی ایران کجاست ؟
پنج شنبه 26 بهمن 1391 6:49 PM
من فکر می کنم تبریز بهترین گزینه باشه !!!
به چند دلیل :
1- ایمنتر بودن در برابر بسیاری از بلایای طبیعی از جمله زلزله .
2- شهر قدرتمند صنعتی(شاید بهترین شهر صنعتی) .
3- دارای وسعت مناسب .(یازدهمین استان کشور)
4- دارای جمعیت مناسب (ششمین استان کشور)
5- دارای دیدنی ها و آثار تاریخی بسیار زیبا و فراوان (شاهگلی ، موزه آذربایجان ، پل سنگی ، کلیساهای تبریز ، مقبرة الشعرا ، پل آجی چای ، خانه مشروطیت ، و ...)
6- مخصوصا اینکه در دوره های قبل تجربه ی پایتخت بودن را داشته .( اولین پایتخت حکومت صفویه/حکومت تیموریان/حکومت قراقویونلوها) .
7- دارای موقعیت ارتباطی بسیار بسیار مهم و ارزشمند (با یک شاهراه به وسعت 619 کیلومتر با تهران ارتباط دارد که تا مرز جمهوری آذربایجان ادامه می یابد و از سوی دیگر به مرز ترکیه متصل میشود / ارتباط با اردبیل و کردستان و آذربایجان غربی / راه آهن تهران-آنکارا و تهران-مسکو نیز از تبریز میگذرد این خط آهن از شهر های قزوین ، زنجان ، میانه ،مراغه گذشته و در صوفیان به دو شعبه تقسیم میشود یکی به جلفا و از آنجا به مسکو و دیگری به ترکیه و از آنجا به اروپا میرود . )
8-بهترین آغازگر وتنها ادامه دهنده انقلاب مشروطه(کلمه تنها از این جهت که بعد ازسرکوبی مشروطه خواهان توسط محمد علی شاه صدای انقلاب فقط از چند محله کوچک در تبریز و توسط غیور مردان تاریخ ایران سردار ملی و سالار ملی به گوش میرسید ) .
9- مردم تبریز در دوران جنگ ایران و عراق هم نقش بسیار بارزی داشتند(بیش از 4200 شهید )
و ویژگی های زیادی که مردم و موقعیت استان آذربایجان شرقی دارد .
(البته من خودم ساکن تهران هستم .)
شهر تبريز است و پير روزگار
سرگذشت او بهين آموزگار
شهر تبريز است و مهد انقلاب
آشيان شير و شاهين و عقاب
استاد شهریار