0

نظر سنجی : پایتخت بعدی ایران کجاست ؟

a_sadri
a_sadri
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2189

پاسخ به:نظر سنجی : پایتخت بعدی ایران کجاست ؟
پنج شنبه 26 بهمن 1391  6:49 PM

من فکر می کنم  تبریز بهترین گزینه باشه !!!

به چند دلیل :

1- ایمنتر بودن در برابر بسیاری از بلایای طبیعی از جمله زلزله .

2- شهر قدرتمند صنعتی(شاید بهترین شهر صنعتی) .

3- دارای وسعت مناسب .(یازدهمین استان کشور)

4- دارای جمعیت مناسب (ششمین استان کشور)

5- دارای دیدنی ها و آثار تاریخی بسیار زیبا و فراوان (شاهگلی ، موزه آذربایجان ، پل سنگی ، کلیساهای تبریز ،  مقبرة الشعرا ، پل آجی چای ، خانه مشروطیت ، و ...)

6- مخصوصا اینکه در دوره های قبل تجربه ی پایتخت بودن را داشته .( اولین پایتخت حکومت صفویه/حکومت تیموریان/حکومت قراقویونلوها) .

7- دارای موقعیت ارتباطی بسیار بسیار مهم و ارزشمند (با یک شاهراه به وسعت 619 کیلومتر با  تهران ارتباط دارد که تا مرز جمهوری آذربایجان ادامه می یابد و از سوی دیگر به مرز ترکیه متصل میشود / ارتباط با اردبیل و کردستان و آذربایجان غربی / راه آهن تهران-آنکارا و تهران-مسکو نیز از تبریز میگذرد این خط آهن از شهر های قزوین ، زنجان ، میانه ،مراغه گذشته و در صوفیان به دو شعبه تقسیم میشود یکی به جلفا و از آنجا به مسکو و دیگری به ترکیه و از آنجا به اروپا میرود .  )

8-بهترین آغازگر وتنها ادامه دهنده انقلاب مشروطه(کلمه تنها از این جهت که بعد ازسرکوبی مشروطه خواهان توسط محمد علی شاه صدای انقلاب فقط از چند محله کوچک در تبریز و توسط غیور مردان تاریخ ایران سردار ملی و سالار ملی به گوش میرسید   ) .

9- مردم تبریز در دوران جنگ ایران و عراق هم نقش بسیار بارزی داشتند(بیش از 4200 شهید )

و ویژگی های زیادی  که مردم و موقعیت استان آذربایجان شرقی دارد .

(البته من خودم ساکن تهران هستم .)

شهر تبريز است و پير روزگار

سرگذشت او بهين آموزگار

شهر تبريز است و مهد انقلاب

آشيان شير و شاهين و عقاب

استاد شهریار

تشکرات از این پست
lakzaee97 hakan_01 darya1391 mohammad_43 unknown farzad_farzin05
دسترسی سریع به انجمن ها