0

نظر سنجی انجمن تخصصی کنکور (تاپیک ویژه)

rasekhoonzm
rasekhoonzm
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 126

پاسخ به:نظر سنجی انجمن تخصصی کنکور (تاپیک ویژه)
سه شنبه 17 بهمن 1391  1:26 PM

- آیا شما دانش آموز دوره دبیرستان هستید؟ خیر مدرک کارشناسی دارم

2- آیا با تشکیل کلاس های کنکور آنلاین توسط اساتید محترم انجمن تخصصی کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ (در صورت منفی بودن با ذکر دلیل) بله البته در سطح کارشناسی ارشد

3- در صورت تشکیل شدن کلاس ها آیا در این کلاس ها شرکت می کنید؟ بله در صورتی که زمان آنها ومطالبی که ارائه می شود مناسب باشد حتما شرکت می کنم.

4- آیا با برگزاری کنکور های آزمایشی انجمن کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ (در صورت منفی بودن با ذکر دلیل) بله ، در صورتی که در سطح مناسب برگزار شود بسیار می تواند مفید باشد.

5-آیا مایل به دریافت خبرنامه های کنکوری هستید؟بله از طریق ایمیل مایل به دریافت خبرنامه ها هستم.

6-آیا تمایل به اشتراک جزوات، نمونه سئوالات و راهکارهای خود با دیگر کاربران دارید؟ بله درصورتی که امکان آن از طریق سایت برقرار گردد بسیار مفید است.

7- و در پایان هر گونه پیشنهاد و انتقادی در مورد انجمن تخصصی کنکور و کلاس های آنلاین و کنکور های آزمایشی دارید می توانید با ما در میان بگذارید

اگر کنکورهای آزمایشی در فواصل زمانی مناسب و در سطح خوبی برگزار شوند و مطالب و جزوات مفید از طریق سایت ارائه شود . به خصوص جهت رفع اشکال این عمل می تواند بسیار مفید باشد. با تشکر

در بن بست هم راه آسمان باز است، پرواز را بیاموز...

تشکرات از این پست
mahdi522
دسترسی سریع به انجمن ها