0

مدیر روابط عمومی راسخون روی صندلی داغ!!!

iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4259

پاسخ به:مدیر روابط عمومی راسخون روی صندلی داغ!!!
شنبه 14 بهمن 1391  3:37 PM

نقل قول naafas

دوباره سلام  سلام

چند روزی بود خیلی پر استرس و بیمار بودم ؛ اما الان خیالم راحت راحته و خوبم و گفتم حالا که خوب خوبم یه سر بیام راسخون ببینم چه جوریاست . راسخون اینجوریاست . خدا را شکر که خوب شدین . از پستاتون حس می کنم از کاربرای تازه وارد راسخون تو قسمت انجمن ها نیستید .

شرمنده چون فقط امروزرو هستم گفتم سوال بارونت کنم ؛ آخه میخوام برم یه سرزمین دیگه ؛ نمیتونم در خدمت باشم. چرا امروز ؟انشاالله همیشه باشید . خیلی سرد مطلب می نویسید . انشاالله که خیر باشه .

حالا سوال : نظرتون راجع به تصویر بالا و سایر تصویر ها چیه ؟ چه حسی بهتون دست میده ؟ توضیح بفرمائید .

یه مقدار عاشقانه ، بعد عارفانه و باز هم عاشقانه . عاشق امام زمانم و با یه بنر های شما یاد پیامک های روز جمعه می افتم که یه رمز و راز بین خودم و آقا امام زمان . انشاالله بیان

آواتار من قشنگ تره یا آواتار شما ؟ آواتارتونو به من میفروشید یا نه ؟

آواتار بنده قابل شما و همه کاربران راسخون را نداره . همه شما مسئول و بنده کاربر . مطمئن باشید حضور کاربرا با اواتا و بی آواتار قشنگترین چیز می تونه باشه .

راستی چرا iman_karbala ؟

آخه عاشق کربلا و امام حسینم . قسمت نشده برم امّا همیشه می گم کربلا بهشت و زیباترین و امن ترین شهرها برای دل انسان هاست .

دوست داری دوتایی با هم بریم کربلا ؟ اگه نه چرا ؟

چرا که نه . البته همه کاربرا به اتفاق مسئولین . آقا لیاقت زیارتشو به بنده هم بده حتماً همسفرتون می شم .

جمله ی زیر رو ادامه بدید .

زندگی بدون راسخون ............................

باور کنید واسه من سخته از الان ناراحت روز هایی هستم که باید .......

راستی ما خودی هستیم ؛ اشکالی نداره اگه تو همین پست جواب بدی .cheeky

در ضمن چرا اینقدر سرعت سایت پایینه ؟ همیشه اینجوریه ؟

سرعت امروز دچار اختلالات فنی شده البته دیگه خیلی نسبت به قبل بهتر شده ها . انشاالله به زودی رفع می شه .

منتظر حضور گرمتون تو راسخون هستیم .

تشکرات از این پست
naafas qolameali hasan73 gh_golpa
دسترسی سریع به انجمن ها