0

جدول زمان نگهداری انواع گوشت

 
samanehtajafary
samanehtajafary
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 2436
محل سکونت : خراسان رضوی

جدول زمان نگهداری انواع گوشت
جمعه 22 دی 1391  1:37 PM

بسته‌بندی معمولی منظور بسته‌بندی در ظروف یك بار مصرف یا بسته‌بندی در پوشش پلاستیكی پلی‌اتیلن است.برودت یخچال منظور دمای صفر تا 4 درجه سانتی گراد است.

برودت فریزر منظور دمای 18- درجه سانتی‌گراد است.

نحوه و زمان نگهداری فرآورده‌های خام دامی  

 

نام فرآورده و شكل عرضه

شرایط نگهداری

عمر ماندگاری

گوشت قرمز (گاو و گوسفند) تازه ، بسته‌بندی معمولی

 

برودت یخچال

3 روز

گوشت قرمز تازه ، بسته‌بندی در خلا

 

برودت یخچال

5 روز

گوشت قرمز تازه ، بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده

 

برودت یخچال

7 روز

گوشت قرمز منجمد، بسته‌بندی معمولی

 

برودت فریزر

9 ماه

گوشت قرمز چرخ‌كرده تازه ، بسته‌بندی معمولی

 

برودت یخچال

2 روز

گوشت قرمز چرخ‌كرده منجمد ، بسته‌بندی معمولی

 

برودت فریزر

3 ماه

گوشت سفید (مرغ) تازه، بسته‌بندی معمولی

 

برودت یخچال

3 روز

گوشت سفید تازه ، بسته‌بندی در خلا

 

برودت یخچال

5 روز

گوشت سفید تازه ، بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده

 

برودت یخچال

7 روز

گوشت سفید منجمد ، بسته‌بندی معمولی

 

برودت فریزر

12ماه

ماهی شكم خالی تازه ، بسته‌بندی معمولی

 

برودت یخچال

3 روز

ماهی شكم خالی منجمد ، بسته‌بندی معمولی

 

برودت فریزر

6 ماه

میگو تازه ، بسته‌بندی معمولی

 

برودت یخچال

3 روز

میگو منجمد ، بسته‌بندی معمولی

 

برودت فریزر

12ماه

آلایش خوراكی گاو و گوسفند تازه، بسته‌بندی معمولی

 

برودت یخچال

2 روز

آلایش خوراكی منجمد ، بسته‌بندی معمولی

 

برودت فریزر

4 ماه

آلایش خوراكی مرغ تازه ، بسته‌بندی معمولی

 

برودت یخچال

2 روز

آلایش خوراكی منجمد ، بسته‌بندی معمولی

 

برودت فریزر

3 ماه

تخم‌ مرغ  تازه ، بسته‌بندی معمولی

 

برودت یخچال

1 ماه

بسته‌بندی معمولی منظور بسته‌بندی در ظروف یك بار مصرف یا بسته‌بندی در پوشش پلاستیكی پلی‌اتیلن است.

برودت یخچال منظور دمای صفر تا 4 درجه سانتی گراد است.

برودت فریزر منظور دمای 18- درجه سانتی‌گراد است. 

 

دكتر داود امان‌اللهی-رئیس اداره آموزش دامپزشكی استان تهران

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها