0

بد افزار ها

 
fereshteh_4517
fereshteh_4517
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1390 
تعداد پست ها : 26
محل سکونت : تهران

رکورد انتشار بدافزارهای مخرب در سه ماهه دوم سال 2013
شنبه 13 مهر 1392  10:14 AM

در بسیاری از مواقع تروجان بطور خودکار خود را به‌روز کرده و تغییراتی در خود ایجاد می‌کنند تا توسط موتورهای آنتی ویروس شناسایی نشوند.

براساس گزارش منتشر شده از سوی آزمایشگاه امنیتی شرکت پاندا سکیوریتی از میزان تهدیدات و نرم افزارهای مخرب کشف شده در نیمه دوم سال ۲۰۱۳، میزان تولید نرم‌افزارهای مخرب در نیمه دوم سال جاری به بالاترین حد خود رسیده و در طی سال‌های اخیر رکورددار شده است.

نماینده رسمی و انحصاری شرکت پاندا سکیوریتی در ایران، براساس این گزارش از هر ۱۰ تروجان کشف شده، ۸ نمونه از آنها آلودگی‌های گسترده و وسیعی را در سیستم کاربران ایجاد کرده‌اند.

گزارش منتشر شده توسط محققان امنیتی آزمایشگاه پاندا سکیوریتی همچنین نشان داده است، این تروجان‌ها بیشتر از هر زمانی سیستم عامل اندروید را هدف قرار داده‌اند و بسیاری از آنها نیز به منظور اهداف جاسوسی و حملات سایبری طراحی شده‌اند.

پادشاهی تروجان‌ها
براساس این گزارش، تروجان‌ها همچنان در صدر تهدیدات امنیتی قرار دارند و با اختصاص ۷۲ درصد از بدافزارها به خود، رکورددار ایجاد آلودگی به حساب می آیند.
این درحالیست که انواع گونه های جدید تروجان به طرز شگفت‌آوری در حال افزایش است. در عوض کرم‌ها ۱۱ درصد و ویروس‌ها ۱۰ درصد از سهم بازار بدافزارها را به خود اختصاص داده‌اند.
از اینها گذشته در سه ماهه دوم سال ۲۰۱۳ تعداد بدافزارهای مخرب نسبت به مدت زمان مشابه آن در سال ۲۰۱۲، ۱۲ درصد رشد نشان داده است.
این آمار حاکی از این است که نویسندگان این بدافزارها بطور مداوم به دنبال راه‌هایی برای جلوگیری از شناسایی شدن هستند و در بسیاری از مواقع تروجان بطور خودکار خود را به‌روز کرده و تغییراتی در خود ایجاد می‌کنند تا توسط موتورهای آنتی ویروس شناسایی نشوند.

نسبت آلودگی جهانی
در حالیکه در سه ماهه اول سال ۲۰۱۳ نسبت آلودگی جهانی ۳۱ درصد بود، در سه ماهه دوم این سال، نسبت آلودگی نزدیک به ۳۳ درصد بوده است. این درحالیست که براساس گزارش منتشر شده توسط آزمایشگاه پاندا سکیوریتی، چین با ۵۲ درصد در صدر آلوده‌ترین کشورها قرار دارد.
بعد از آن ترکیه با ۴۳ درصد و پرو با ۴۲ درصد، در رتبه‌های دوم و سوم قرار دارند و کشورهای اروپایی سوئد، نروژ و آلمان کمترین میزان آلودگی را به خود اختصاص داده‌اند.

حمله به رسانه‌های اجتماعی
طی سال‌های اخیر شرکت‌های آنتی‌ویروس تاکید زیادی بر اهمیت تامین امنیت شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند.
با تمام این اوصاف ارتشی موسوم به ارتش سایبری سوریه، با هدف‌گیری حساب‌های کاربری توییتر، در سه ماهه دوم سال ۲۰۱۳ فجایع زیادی آفرید.
این ارتش توانسته بود با هک حساب کاربری خبرگزاری آسوشیتدپرس شایعه دو انفجار در کاخ سفید و مجروح شدن اوباما را در بین کاربران گسترش دهد.

شرکت پاندا سکیوریتی در خاتمه گزارش خود به افزایش هر روزه حملات سایبری و کشف انواع مختلف از بدافزارها پرداخته است و به کلیه کاربران توصیه کرده است به منظور مقابله با این بدافزارهای قوی و البته خطرناک، همیشه از یک آنتی ویروس خوب، قوی و از همه مهم‌تر بروز استفاده کنند.
تشکرات از این پست
onehamed
دسترسی سریع به انجمن ها