پاسخ به: تحقيقات اقتصاد كشاورزي
پنج شنبه 23 آذر 1391 12:06 AM
8 : تحقيقات اقتصاد كشاورزي 1388; 1(4):107-123. |
اثر سياست تعرفه اي بر قيمت داخلي گوشت مرغ و گوساله در ايران |
يزدان شناس ليلا*,زوار پرمه,آقاجاني زهرا |
* موسسه مطالعات و پژوهش هاي بازرگاني |
در اين مقاله نقش افزايش نرخ تعرفه گوشت مرغ و گوساله بر قيمت داخلي آن ها مورد بررسي قرار گرفته است. در اين راستا از مدل انتقال و در قالب پانل ديتا، براي گوشت گوساله دوره زماني 87 - 1369 و براي گوشت مرغ دوره زماني 85 - 1371 در نظر گرفته شده است. نتايج نشان مي دهد که با افزايش نرخ تعرفه گوشت مرغ و گوساله از 4 به 90 درصد، قيمت مصرف كننده اين كالاها به ترتيب 11.39 و 27.37درصد افزايش مي يابد. |
كليد واژه: تعرفه،گوشت مرغ، گوشت گوساله، مدل انتقال، پانل ديتا |
نسخه قابل چاپ |
أَلْعِلْمُ ثَلاثَةٌ: أَلْفِقْهُ لِلاَْدْیانِ، وَ الطِّبُّ لِلاَْبْدانِ،وَ النَّحْوُ لِلِّسانِ. .