سالاد ماکارونی و گوشت با سس خردل خامهای
سه شنبه 25 آبان 1389 3:04 PM
سالاد ماکارونی و گوشت با سس خردل خامهای
|
● موادلازم:
▪ ماكارونی پروانهای: ۵۰۰ گرم
▪ روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
▪ فیله گوسفند: ۴ تكه
▪ لوبیا سفید پخته شده: ۱۵۰ گرم
▪ فلفل دلمهای قرمز: ۱ عدد
▪ قارچ دلمهای: ۲۰۰ گرم
▪ برای سس خردل خامهای:
▪ خامه: ۳۰۰ گرم
▪ خردل: ۱ قاشق غذا خوری
▪ روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
▪ سركه: نصف قاشق مرباخوری
▪ سیر خردشده: ۲ حبه
▪ عصاره مرغ: یك چهارم لیوان
● طرز تهیه:
ماكارونی را در یك قابلمه آب درحال جوشبریزید و بدون اینكه
درب آن را بگذارید، آن رابچوشانید. روغن را در ماهیتابهای داغ كنید
وتكههای گوشت را در آن بریزید و دو طرف آنهارا خوب سرخ كنید. در
این هنگام آنها را باریكببرید و ماكارونی را با گوشت مخلوط كنید.
باقیموادهایی را هم كه در اختیار دارید به آن اضافهكنیدو خوب هم
بزنید.
برای تهیه سس، تمام مواد آن را درظرفی ریخته وبا هم زن آنقدر
هم بزنید تا نرم و یكدست شود.قبل از اینكه غذا را سرو كنید، سس را
روی آنبریزید و در صورت تمایل روی آن را با پنیر و فلفلسیاه تزیین
كنید. |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...