سالاد کلم با کشمش
سه شنبه 25 آبان 1389 2:56 PM
با استفاده از کلم برگ، میتوان سالادهای متنوعی درست کرد که در آن از سبزیجات مختلفی استفاده میشود ولی این بار در کنار ترشی آبلیمو و عطر سبزیجات معطر، شیرینی حاصل از کشمش، به آن طعم تازهای بخشیده است.
● مواد لازم برای ۴ نفر:
ـ ۴۰۰ گرم کلم برگ سفید [خواص کلم]
ـ ۲ عدد پیازچه
ـ ۱۷۵ گرم هویج
ـ ۱۱۵ گرم کرفس
ـ ۷۰ گرم کشمش
ـ نصف قاشق چایخوری سرخالی زیره سیاه (در صورت دلخواه)
ـ یک قاشق سوپخوری جعفری تازه خردشده
ـ ۳ قاشق سوپخوری روغن زیتون بودار
ـ یک قاشق سوپخوری آب لیموترش
● طرز تهیه:
۱) با استفاده از یک چاقوی تیز، کلم برگ را به صورت خلالی خرد کنید. پیازچهها و ساقههای کرفس را نیز حلقهحلقه ببرید. هویجها را به وسیله چاقو به شکل خلالی خرد کرده یا اینکه از رنده درشت استفاده کنید.
۲) بعد از اینکه مرحله برش همه سبزیجات به پایان رسید، سبزیجات خردشده را در کاسه بلوری بزرگی ریخته، سپس کشمش و در صورت دلخواه زیره سیاه را اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
۳ ) جعفری خرد شده، روغن زیتون و آبلیمو را نیز به سالاد اضافه کرده و مواد را با قاشق با هم مخلوط کنید. درظرف حاوی این سالاد را بگذارید و آن را حدود ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم مواد با هم ترکیب شود.
پس از طی این مدت، روی سالاد را با خلالهای هویج و پیازچه تزئین کرده و سرو کنید.
ی نکته: اگر دری برای کاسه پیدا نکردید، از پلاستیک محافظ غذا برای پوشش دهانه ظرف استفاده کنید.
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...