سالاد کارپور
سه شنبه 25 آبان 1389 2:55 PM
سالاد کارپور
|
● مواد لازم:
▪ سیب زمینی پخته و نگینی شده= ۲۵۰ گرم
▪ تخم مرغ پخته و رنده شده= ۱ عدد
▪ پیازچه ساطوری شده= ۴/۱ پیمانه
▪ خیار شور نگینی =: ۱ پیمانه
▪ سس مایونز = ۱ پیمانه
▪ فلفل = به میزان کافی
● مواد نان سالاد:
▪ آرد گندم= ۲ پیمانه
▪ شکر= ۱ق غ + ۱ ق چ
▪ تخم مرغ= ۲ عدد
▪ کره =۵۰ گرم
▪ آب ولرم= ۴/۱ پیمانه
▪ خمیر مایه= ۱ ق م
▪ خامه+زرده تخم مرغ زده شده
● طرز تهیه:
مواد سالاد را با هم مخلوت کرده و می گذاریم تا مواد کاملا به خورد هم
رود.آب ولرم+ ۱ ق چ شکر+ خمیر مایه را با هم مخلوط کرده و میگذاریم تا عمل
آید.
در ظرف دیگر آرد+۱ق غ شکر+۸/۱ ق نمک را ریخته.تخم مرغها را با چنگال زده به
مواد اضافه می کنیم . شپش خنیر مایه عمل آمده و کره نرم شده را اضافه کرده
وحدود ۵ دقیقه خمیر را ورز می دهیم.خمیر ۱ ساعت استراحت کند. بعد از همیر
اندازه یک نارنگی برمیداریمو گرد میکنیم و داخل قالب کیک یزدی می گذاریم.
از خمیر به اندازه یک گردوی کوچک بر می داریم و روی خمیر قبلی می گذاریم و
با یک خلال یک سوراخ از سر تا کف خمیر ایجاد میکنیم. روی آن را خامه و زرده
میمالیم و در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار می دهیم.
بعد از پخت کلاهک نان را بریده و داخل نان را با سالاد پر میکمیم و کلاهک
را روی آن می گذاریم. |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...