سالاد فنجانی چند لایه
سه شنبه 25 آبان 1389 2:52 PM
سالاد فنجانی چند لایه
|
● مواد لازم: ▪ مقدار کمی روغن مایع یا اسپری مخصوص برای کف قالب ▪ ¾ فنجان ماهی تن-یا ماهی دودی نمک گرفته- ریز خرد شده ▪ ¼ فنجان پیازچه ریز خرد شده ▪ ½ فنجان فلفل دلمه زرد خرد شده ▪ ۱ و ۳/۱ فنجان گوجه فرنگی دانه گرفته خرد شده ▪ ¼ فنجان پیاز خرد شده ▪ ۲ فنجان خیار خرد شده ▪ سس لیمو ● روش تهیه: ۱) ۴ فنجان یا کاسه گرد را با اندکی روغن مایع یا اسپری چرب کنید. مواد را جداگانه به ۴ قسمت مساوی تقسیم کرده، به ترتیب زیر و لایه لایه در فنجانها قرار دهید: ماهی، پیازچه، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، پیاز و خیار. روی آن را با پوشش نایلونی بپوشانید و مواد را به کمک یک قوطی کنسرو که اندکی از قالب کوچکتر باشد، محکم به داخل قالب فشار دهید. ۲) برای سرو، قالبها را در ۴ بشقاب برگردانید، فنجانها را با احتیاط بردارید و سس را روی آن داده، سرو کنید. ● روش تهیه سس: ▪ ۲ ق.س. روغن زیتون، ۲ ق.چ. پوست لیموی ریز رنده شده، ۲ ق.س. آب لیمو، ½ ق.چ. شکر، ¼ ق.چ. نمک و کمی سس تند را داخل یک ظرف درب دار-مانند ظرف ترشی یا خیارشور- میریزیم، خوب تکان میدهیم و قبل از سرو روی سالادها میریزیم. |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...