سالاد سیب زمینی استانبولی
سه شنبه 25 آبان 1389 2:49 PM
سالاد سیب زمینی استانبولی
|
این سالاد گرم سیب زمینی، با سبزیجات و لوبیا سبز، میتواند به عنوان یک وعده غذای اصلی نیز مصرف شود، اما بهترین استفاده آن در مهمانیها و یا همراه با غذاهای ساده مانند استیک و شنیتسل است. ● مواد لازم (برای ۴ نفر) ▪ ۴۵۰ گرم سیب زمینی اسلامبولی خرد شده به قطعات متوسط ▪ ۱ پیمانه لوبیا سبز تازه، خرد شده به قطعات درشت ▪ یک چهارم قاشق چایخوری نمک ▪ ۳ قاشق سوپخوری روغن زیتون ▪ یک موسیر خرد شده ▪ ۲ قاشق سوپخوری جعفری خرد شده ▪ ۲ قاشق سوپخوری خردل ▪ ۱ قاشق سوپخوری رزماری (اکلیل کوهی) تازه یا یک چهارم قاشق چایخوری رزماری خشک ▪ یک هشتم قاشق چایخوری نمک ▪ یک هشتم قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه ▪ یک چهارم پیمانه زیتون هسته گرفته دونیم شده ● روش تهیه سیب زمینیها را در یک ظرف مناسب و قابل استفاده در مایکروفر قرار میدهیم. لوبیا سبز را روی آن ریخته و یک چهارم قاشق چایخوری نمک را روی آن میپاشیم. روی ظرف را بسته و مواد را با قدرت ۱۰۰% (high) به مدت ۷ تا ۹ دقیقه در اجاق مایکرویو میپزیم. این مخلوط را یک با به هم زده و آب اضافه آنرا میگیریم. برای سس، روغن زیتون، موسیر، سرکه، جعفری، خردل، رزماری و یک هشتم قاشق چایخوری نمک و فلفل را در یک ظرف با درب محکم میریزیم و خوب تکان میدهیم. مخلوط سیب زمینی، سس و زیتونها را در یک ظرف مناسب ریخته و به آرامی مخلوط میکنیم. این سالاد را میتوانیم به صورت گرم یا سرد سرو کنید. |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...