سالاد سزار
سه شنبه 25 آبان 1389 2:48 PM
سالاد سزار
|
نوع مقدار
مایونز ۲ قاشق سوپ خوری
آب لیموترش ۲قاشق سوپ خوری
جعفری خرد شده ۱ قاشق سوپ خوری
پنیر گورا ورقه شده ۴/۳ فنجان
فلفل تند ۲/۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون ۳/۲ فنجان
نعناع خرد شده ۱ قاشق سوپ خوری
پودر چپلی ۲/۱ قاشق چایخوری
سیر له شده ۱ حبه
نان تست ۲ ورق
کاهو ۱ بوته
مایونز،آب لیمو، فلفل و ۳/۱ فنجان روغن زیتون را با هم مخلوط کنید تا غلیظ
شود. بعد نیمی از نعناع و جعفری خرد شده را به آن اضافه کرده ، کنار
بگذارید. بقیه روغن را با سبزی خرد شده ، ادویه و سیر له شده مخلوط کرده با
برس به هر دو طرف نان تست بکشید و نانها را در فر ۳۷۵ درجه به مدت ۱۰ تا
۱۲ دقیقه تست کنید. وقتی سرد شد خرد کنید . برگهای کاهو را بدون خرد کردن
داخل کاسه بزرگی بریزید و با نان تست شده و پنیر ورقه شده و سس مخلوط کرده
بلافاصله سرو کنید. |
|
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...