سالاد روسی
سه شنبه 25 آبان 1389 2:46 PM
سالاد روسی
|
●
قبل از آشپزی: توصیه میكنیم این غذا را روز پنجشنبه درست كنید. وعده
ناهار پنجشنبه به همراه شام آن، صبحانه فردایش و البته ناهار فردایش،
مهمترین وعدههای غذایی زندگی ما محسوب میشود، بنابراین تا دیر نشده
بجنبید. سالاد روسی امروز میتواند به رنگین شدن سفره شما كمك كند. پیشنهاد
ما این است در كنار این سالاد غذایی سر سفره بگذارید كه بخار كند، غذایی
مناسب فصل سرما، اگر رمانتیك هستید، حتما منظور ما را درك میكنید. روزهای
بارانی را نباید از دست داد.
● توصیه: سالاد خوشمزهای است، طعمی كه بهدلیل استفاده از شوید و پیازچه
به دست میآید. مایونز از سایر اجزای تشكیل دهنده این سالاد است كه البته
به آدمهای فربه توصیه میكنیم به جای مایونز از ماستخامهای و روغن زیتون
استفاده كنند. فلاسفه عقیده دارند پس از پایان مرحله آمادهسازی این سالاد
باید ساكت بنشینید تا فرد سالادخور بلافاصله به تعریف از سلیقه و دست و
پنجه شما بپردازد. در این لحظه در صورت امكان كپیرایت فراموش نشود!
● ملزومات:
▪ سیبزمینی استانبولی، ۰۰۵ گرم
▪ ماست خامهای یا سسمایونز، نصفلیوان
▪ شوید خرد شده تازه، ۶ قاشق غذاخوری
▪ پیازچه خیلی ریز شده، ۴ قاشق غذاخوری
▪ تربچه حلقهای نازك شده، ۵ عدد
▪ نمك و فلفل و آبلیمو و سایر افزودنیها، هر چقدر كه دوست دارید.
● طرز تهیه: لازم به توضیح است كه قرار نیست در این قسمت توضیح خاصی داده
میشود، چرا كه مشخص است باید ملزومات را با هم مخلوط كنیم و سپس آن را فرو
ببلعیم. البته هزار نكته باریكتر از مو همین جاست و فرق آشپز و غیر آشپز
در همین مرحله مشخص میشود. مسلم است كه سیبزمینیها پس از آبپز شدن، بر
اثر تماس با قاشق شما، له میشوند. بنابراین باید كمی صبر كنیم تا آنها سرد
شده و سپس آنها را تكه كرد. كمپلكس مورد نظر را در ظرفی بریزید و سر سفره
ببرید.
● خارج از دستور: اضافه كردن كمی كالباس ژامبون مرغ و كمی خیارشور خرد شده
میتواند سالاد شما را پر و پیمانتر كند. البته در این صورت سالاد تغییر
ماهیت داده و به خوراكی دیگری تبدیل میشود كه میتوانید به سلیقه خودتان،
روی آن اسم جدیدی بگذارید. |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...