پاسخ به:گل عفاف 1
سه شنبه 7 آذر 1391 10:13 AM
باسلام
برهنگي تمدن نيست، قرآن ميگويد: «وَ لا تَبَرَّجْنَ تَبَرُّجَ الْجاهِلِيَّةِ الْأُولى» (احزاب/33) يعني اگر كسي خودش را برج كند،برگشته به زمان جاهليت. زمان جاهليت در مقابل زمان عالميت است .
ماهاتما گاندی:
زن با اینکه به ظاهر در صدد آزادی برآمد ولی در خطر جدیدی قرار گرفت و آن خطر بازیچه
قرار گرفتن و وسیله هوسرانی های مرد شدن است.
جمال زن نه خط و زلف پرشکن باشد...............................نه عارض چو مه و غنچه دهن باشد
نه ژوب اطلس و نه جامه کرب ژورژت...............................نه کفش برقی و نه چین پیرهن باشد
جمال زن به حقیقت کمال عفت اوست...........................چنین زنی همه جا شمع انجمن باشد
دکتر شریعتی:
«خانم گاندی با آن ساری که سه هزار سال،چهار هزار سال پیش که میپوشد و با همه رهبران
بزرگ دنیا ملاقات دارد،وارد سازمان ملل که میشود ۵۰۰نماینده بلند میشوند ونیم ساعت برایش دست
میزنند هرگز احساس حقارت نمیکند ...او با آن ساری میخواهد بگوید که من تمدن غرب ، فرهنگ دختر
شایسته،زن روز،بوردا و...را خوانده ام . با این لباس به فرانسه،آلمان غربی ،نیویورک،دیوان لاهه و
سازمان ملل می آیم که بگویم:شما دو قرن آمدید تلاش کردید ،جان کندید که ما را مثل خودتان کنید!
من به عنوان زن امروز هند ، با لباس خود آمده ام تا به شما بگویم که همه ی تلاشهایتان بیهوده بوده
و من خودم هستم.»
اینچنین افرادی وجود داشتند امّا امروز الگوها چه کسانی هستند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اامام رضا (ع):هر کس لباس بپوشد تا مباهات
و جلوه گری کند خدا رحمتش را از او باز میدارد.