تخم مرغ و سالاد کالباس
سه شنبه 25 آبان 1389 9:00 AM
تخم مرغ و سالاد کالباس
|
● مواد لازم
▪ یک مشت پر کاهوی خرد شده
▪ دو برش کالباس
▪ یک قاشق مرباخوری موسیر خرد شده
▪ یک برش نان ایتالیایی یا فرانسوی
▪ یک عدد تخم مرغ
▪ دو قاشق مرباخوری کره
▪ یک قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ یک قاشق مرباخوری سرکه
▪ کمی سس خردل و نمک و فلفل
● طرز تهیه
کالباس را در تابه ای قرار داده و به آرامی آن را تا جایی حرارت دهید که
طلایی رنگ شود. سپس نان ها را به مکعب های کوچک تقسیم کرده و کره را به
تابه اضافه کرده و صبر کنید تا نان ها طلایی رنگ شود. کاهوی خرد شده را با
کالباس، موسیر خرد شده، نمک، فلفل، سرکه و روغن زیتون در ظرف مناسبی
بریزید. قابلمه کوچکی را از آب پر کرده و روی گاز قرار دهید و صبر کنید تا
به جوش بیاید سپس تخم مرغ را در آن بشکنید. چند دقیقه بعد تخم مرغ را با
کفگیر از درون آب خارج کرده و روی سالاد قرار دهید. |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...